perjantai 11. helmikuuta 2011

Sinisiä ajatuksia

Eilen illalla ajoimme kilon uimahallille Cetuksen triathlontekniikkakurssille. Sinne hallille on vähän hankala löytää, mutta löysimme hyvin perille kun se oli minulle ennestään tuttu paikka. Kurssilaisia oli viisi ja ratoja kaksi eli reilusti oli tilaa. Harjoittelimme ihan perusasioita: asentoa, potkuja ja hengitystä. Paljon tuli myös teoriaa. Sitä kuunnellessa kylmä hiipi jäseniin.

Yhdessä treenissä piti laskea vetojen määrä 25 metrillä. Ihan ekaksi sain lukemaksi 17 ja sen jälkeen aina 19 tai 20. Taisin siis ekalla kerralla laskea väärin. Mulla kyllä tosiaan on sen käsivedon kanssa ongelmia, kun en saa lukemaa yhtään laskemaan. Voi että. Pitää nyt vaan yrittää pitää se kyynärpää ylhäällä ettei käsi valahda pohjaan.

Tämäniltaisen kuntopiirin jälkeen sain hyviä uintineuvoja yhdeltä erittäin kokeneelta seurakaverilta. Täytyy kokeilla mm. silmät kiinni uintia ja miettiä, miten se veto menee. Vedon alkaessa kyynär- ja olkapaan pitää olla samalla tasolla. Liikayrittämiseen ei kuitenkaan saa sortua. Luulen, että se oli pahin virheeni eilen. Jäi jotenkin epäonnistunut fiilis kun ei uinti oikein sujunut. Sunnuntaina pulahdan taas altaaseen, saa nähdä miltä silloin tuntuu ja onko pää mukana.

Ennen kuntopiiriä ajoin trainerillä puoli tuntia. Mukana oli vähän yhden jalan pyörittelyä (vasen on paljon huonompi kuin oikea) ja isolla rattaalla ajoa.

Selkävaivojen takia olen ottanut yhdeksi tavoitteeksi kävellä joka päivä ainakin kolme kilsaa. Sen pituinen matka on meiltä Leppävaaran asemalle. Tänään kävelin kotiin iltapäivän auringossa, pakkasta oli reilut kymmenen astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti