lauantai 19. helmikuuta 2011

Musta hammasharja

Poikani 15 vee kysyi eilen illalla, että "onkohan mun hammasharjassa jotain vikaa, kun se on ihan musta?". Hups, muistin samassa, että olin saattanut käyttää sitä pyörän voimansiirron putsailuun... Noh, urheilija on itsekäs, ja kun sitä oikein miettii niin kumpi onkaan tärkeämpää, puhtaat ketjut vai pojan hampaat? Poikani oli ottanut matkalle mukaan jonkun kylppärissä lojuneen harjan, joka oli minulla ollut vaihtoehtoisessa käytössä. Onneksi löytyi varaharja ja ongelma on nyt pois päiväjärjestyksestä. Pitää vielä pitää huoli, että musta harja löytää tiensä takaisin kotiin.

Majapaikkamme terassilta on noin viisi metriä matkaa uima-altaalle. Tein lyhyen 30 minuutin uimatreenin, jossa piti myös vähän suunnistaa, kun altaassa oli lapsia leikkimässä. Olipas mahtavaa uida sinisen taivaan alla lämpimässä, ihan tuli ikävä Stadikkaa. Matalan altaan vesi maistui kyllä aika suolaiselle, mutta ei se varmaankaan likaista ollut...

Peten kanssa saimme jollain onnenpotkulla maantiepyörätkin järjestymään huomisaamusta kolmeksi päiväksi. Huolettomina ihmisinä emme olleet tehneet mitään etukäteisvarauksi, olisi ilmeisesti kannattanut, kun täällä Kanarialla on nyt paras sesonki menossa.

Aurinko paistaa ja lämpöä on reilut 20 astetta. Istun palmun alla hihattomassa paidassa ja shotseissa. Muutos koti-Suomeen oli eilen matkapäivänä niin iso, että koko ilta meni oikeastaan vain ihmetellessä.

5 kommenttia:

 1. No hui! Te sitä vaan liihottelette ympäri mualimata. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Hihiii, me naurettiin näin sunnuntaiaamun ratoksi tälle hammasharjaepisodille! :D

  VastaaPoista
 3. Arja, kyllä meitäkin nauratti. Tähän on tultu, että samasta harjasta kisaavat poika ja pyörä... Muistan aina Vuorisen kommentin kevätleirillä urheilijan itsekkyydestä. Onkohan se tosiaan tätä?

  VastaaPoista
 4. No aikamoista kun äiti pöllii pojan hammasharjan omiin harrastuksiinsa. =D

  VastaaPoista