sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ylämäkee

Tutut ottivat lapsemme mukaan dyynireissulle, ja saimme kuin varkain Peten kanssa tilaisuuden pitkälle pyörälenkille. Ajoimme reilut 60 kilsaa Maspalomasista Soriaan. Viimeiset 10 kilsaa olivat kyllä ihan kamalaa nousua, piti pari kertaa pysähtyä vetämään henkeä.

Tästä alkoi kunnon nousu.
Keli oli loistava, reilut parikymmentä astetta ja aurinkoa. Meillä oli molemmilla mukana pari pulloa vettä ja Dexal-geelejä. Tie oli välillä tosi kapea, mutta autot huomioivat pyöräilijät hienosti ja päinvastoin.

Huh, mikä ylämäki. Tykkäänksmä tästä?

Sorian kahvilan pihalta.
Soriassa söimme jätskit, Pete otti kahvin ja minä join edelleen vettä. En ehkä kuitenkaan ihan tarpeeksi, koska päätä nyt särkee. Alaspäin oli paljon helpompi rullailla, vaikka kyllä se jarruttaminenkin ihan työstä käy. Reissu kesti taukoineen reilut kolme tuntia, kilsoja kertyi noin 65.

7 kommenttia:

 1. Ei hyvänen aika mitkä pyöräilykelit ja -maastot, mahtavat. Mää tahdon kans.

  VastaaPoista
 2. Ihanan aurinkoista ja hauskaa, että siellä heti fillaroidaan niinku ihan oikeesti :) Nauroin myös tolle hammasharjajutulle :D

  Ihanaa lomaa teille sinne!

  VastaaPoista
 3. Jaanaba, on kyllä niin mahtavaa että mietittiin jo että pitäiskö ensi vuonnakin tulla.

  Laura, ihan oikeesti ajeltiin. Alussa tuntui ihan mahtavalta, mutta luulot omasta pyöräilykunnosta karisivat kyllä matkalle jo paljon ennen puolimatkaa!

  VastaaPoista
 4. Soriassa ei tullut käytyä, mutta tuon teidän ylämäen laskin alas. Hyvää haipakkaa!! Toisella puolella vuorta Moganiin on nättiä serpentiiniä!

  VastaaPoista
 5. Jupis, kyllä mekin sitä pitempää reittiä vähän katseltiin kartalta, mutta kyllä toi lyhyempikin oli meille ihan riittävän pitkä. Mogania kehuttiin pyörävuokraamossakin.

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ihanan kuuloinen loma :-) Täytyy painaa nämä sinun ja Jupiksen fillarivinkit mieleen, jos ja kun ensi talvena pääsisi lämpöön. Tänään pitkästä aikaa spinningissä ja pieni haave olisi saada mulle oma (yksihän siellä on, muttei viitsi säätää) traineri partsille.

  VastaaPoista
 7. Sisukas :), on kyllä ihanaa! Kysyin joskus syksyllä Jupikselta kuntopiirissä matkavinkkejä, ja hän kertoi monen lomailleen ja urheilleen täällä Maspalomasissa. Mahtavat pyöräilyolosuhteet ja ihanan lämmintä, turvallista ja siistiä pienenkin lapsen kanssa lomailuun.

  VastaaPoista