lauantai 18. syyskuuta 2010

Ajanottoa

Peten kanssa kävimme uimassa Mäkelänrinteessä. Aika moni seurakaverikin oli samalla asialla; näimme kolme eilisestä kuntopiiristä tuttua triathlonistia. Kaikkien kanssa moikkailtiin ja vaihdettiin hieman kuulumisia. Melko sosiaalinen laji tämä!

Otin sykemittarin mukaan, koska ajatuksena oli Kipan innoittamana kokeilla, kauanko menee sataan ja tuhanteen metriin. Sataseen meni 1.41 ja tonniin 20.45. Satasta kokeilin vielä uudelleen niin, että yritin pitää päätä vähän enemmän pinnalla. Aika oli kuitenkin ihan tuo sama 1.41. Se taitaa tosiaan sitten olla mun paras vauhti juuri nyt. Tonnin uin sellaisella vauhdilla, jota olisin jaksanut paljon pitempäänkin. Hallissa oli ihanan väljää, tonninkin sain uida yksin 50 metrin radalla. Luksusta!

Aamupäivällä kävimme ostamassa pojallemme uuden pyörän. Muutaman vuoden vanha Insera on ihan päreinä ja nyt siitä puhkesi kumikin kaiken kukkuraksi. Bike Planetissa oli inventaarioale, ja löysimmekin sieltä sopivan Zbiken maasturin puoleen hintaan. Saas nähdä, kuinka kauan vähän parempi pyörä kestää pojan ilmeisesti melko reippaassa käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti