torstai 23. syyskuuta 2010

Pyöräily koukuttaa

Tänään on tullut ajeltua pyörällä; ensin töihin ja sitten illemmalla Pirkkolaan uintitreeneihin. Kyllä se töihin pyöräily onnistuu, kun sen päättää jo edellisiltana. Laitan kamat valmiiksi ja kellon soimaan varttia aikaisemmin kuin normaalisti eli tasan kuudelta. Aamulla teen viiden minuutin pilates-treenin, syön puuron, luen Hesarin ja yleensä lähden ajamaan töihin varttia vaille seitsemän. Suihkunraikkaana työpöydän ääressä olen hieman ennen kahdeksaa.

Kristan uintitreeneissä tehtiin taas monenlaista drilliä, ja kuten aina ennenkin, uiminen tuntui tosi mukavalta. Treenien jälkeen oli jo pimeä, enkä tainnut tulla kotiin kaikkein lyhintä reittiä. Pimeässä kaikki näyttää niin erilaiselta. Ihana flow-fiilis tuli kuitenkin ajellessa Pitäjänmäellä!

Toivottavasti uikkari ja pyyhe ehtivät kuivua yön aikana, kun aamulla on taas uintitreffit Mäkelänrinteessä työkaverin kanssa puoli seitsemän jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Täytyy vaan ihailla sun energiaa ja ajankäytön hallintaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Päivi. Just nyt kyllä tuntuu, että vähän väsyttää, mutta 10 minuutin päästä pitää lähteä HelTrin kuntopiiriin. Jaksaa jaksaa...

    VastaaPoista