tiistai 28. syyskuuta 2010

Vihreä aalto

Heti aamusta oli viileää ja tuulista, piti pitää ohut takkikin päällä töihin fillaroidessa. Jalat eivät vielä ole palelleet, mutta ostoslistalla on neopreenisuojat kenkien päälle. Bike Planetissa ei ollut sopivaa kokoa pari viikkoa sitten, enkä nyt ole saanut aikaiseksi käydä muissa kaupoissa. Ehkä pitäisi tilata nekin netistä samaan aikaan trainerin kanssa.

Asensin puhelimeeni Sports Tracker -ohjelman, ja sainkin kivaa dataa työmatkasta. Toivottavasti linkki toimii! Kartalta katsottuna en aja ihan kaikkein lyhintä reissua, mutta Keskuspuiston kautta on vain niin kiva ajaa. Matkalle osuvat myös Olympiastadion ja Töölönlahti. Päätin kotimatkalla ottaa kuvan aina kun pitää pysähtyä. Ihmeen hyvä vihreä aalto sattui matkalle, ja lopulta jouduin pysähtymään vain Huopalahdentien risteyksessä. En saanut kuvaa, kun sähläsin kännykkäkameran kanssa.

Latasin palveluun myös illan pyöräilyt uimaan ja takaisin, yhteensä reilut 8 kilsaa. Uintitreeni oli ihan ok, uitiin matkaa ja harjoiteltiin paljon potkuja. Kevään uinteja täytyy kyllä miettiä, en koe oikein hyötyväni tästä kuntouintitreenistä.

Petellä on ikävä limapussivamma lonkan tietämillä, ja voi olla ettei hän voikaan osallistua Vantaan maratonille parin viikon kuluttua. Saas nähdä miten käy.

4 kommenttia:

 1. Linkki toimi hienosti. Määkin taidan asentaa mun puhelimeen jonkun vastaavan. Oon jo vähän kattonutkin Niken jotain gps-ohjelmaa. Maksaa pari euroo. =)

  Voi perhana näitä kremppoja, toivottavasti Peten juttu helpottaa pian.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että toimi. Aika näppärä sovellus. Olisi ollut kiva myös pitkillä pyörälenkeillä, kun olis jäänyt reitit talteen.

  Eiköhän se tulehdus levolla lähde. Mahdollisia syitä on ainakin kaksi: uudenmerkkiset kengät ja lisääntynyt treeni.

  VastaaPoista
 3. Tällaisesta neljän tunnin maratoonarista sun treenitahti on kyllä ihan hengästyttävä. Tunnen itseni ihan sohvaperunaksi, kun vaan juoksen=)

  Hei toivottavasti Peten lonkka toipuu ajoissa! Sitten ollaan taas samassa kisassa, laitoin juuri ilmon sisälle;)

  VastaaPoista
 4. Tea, äläs nyt... Luulenpa, että mulla tähän liikuntainnostukseen vaikuttaa lajin lisäksi myös se, että lapset ovat jo melko isoja, ja nyt on vihdoinkin sitä "omaa aikaa". Mieluiten käytän sen liikkumalla. Sekin on kiva, että paras treenikaveri löytyy kotoa :)

  Peten vamma onkin pakarassa, ja vieläkin juokseminen sattuu. Voi olla, että Vantaa tulee liian nopeasti. Tsemppiä sinulle sinne!

  VastaaPoista