torstai 9. syyskuuta 2010

Kevyttä jumppaa

Työpaikan kellarissa oli tänään tarjolla niska-selkä -jumppaa. Kuvauksessakin jo luki, että tunti olisi kevyt ja niin se tosiaan olikin. Venyttelyt olivat kuitenkin hyvät, ja tuli kokeiltua myös lankkua selällään (kädet ja pää sekä jalat pari senttiä irti lattiasta selällään yhtä aikaa). Ihan veikeetä oli, mutta ei tullut hiki. Istumatyöläiselle se oli varmaan kuitenkin ihan paikallaan.

Työmatkat kulkivat tänään pyörällä, ja kotiin ajoin pari kilsaa pitempää reittiä Kuusi- ja Lehtisaaren kautta kun en jaksanut odottaa valojen vaihtumista Huopalahdentiellä. Aamulla yhdessä ylämäessä ketjut irtosivat, kun runksautin vaihteita vähän liian reippaasti. Selvisin kuitenkin melko pienen vaurioin eikä kukaan onneksi ajanut takanani (ja nähnyt tai ajanut päälle), kun taas otin kontaktia asfalttiin.

Tilasin uudet prillit optikolta. Likinäköni vähenee vuosi vuodelta, ja taas tarvittiin linssit pienemmillä voimakkuuksilla. Kaupan olisi ollut myös Rudy Project -urheilulaseja vahvuuksilla, mutta hinta oli niin kamala (650 eur), etten ainakaan vielä niitä tilannut. Ne olisivat kyllä tosi hyvät varsinkin pyöräilyssä, suojaisivat silmiä kaarevan muotonsa vuoksi paremmin kuin tavalliset lasit ja näkökenttäkin laajenisi. Noh, sinne jäivät hyllyyn.

Huomenaamulla menen uimaan yhden työkaverin kanssa naisten vuorolla Yrjönkadun uimahalliin. Siellä on vuodesta 2001 lähtien saanut uida uikkareissa, ja luulenpa että käytän sen mahdollisuuden.

2 kommenttia:

  1. Onks noi jumpat ja muut siellä kellarissa tarjolla vain työpaikkasi ihmisille vai onko se joku yleinen kuntosalisysteemi?

    VastaaPoista
  2. Ne on tarjolla vain henkilökunnalle, mutta sitäkin riittää kun talossa on töissä noin 1000 ihmistä. Niska-selkäjumpassa oli vain 5-6 osallistujaa, pumpissa on aina ollut toistakymmentä.

    VastaaPoista