lauantai 11. syyskuuta 2010

Ekaa kertaa


Perjantai-aamuksi olimme sopineet työkaverini kanssa uintitreffit Yrjönkadun uimahalliin. Se on kätevästi melkein työpaikan vieressä ja vaikka olen koko ikäni asunut pääkaupunkiseudulla, kävin siellä ensimmäistä kertaa. Halli on tosi kaunis ja kompakti. Pukukopitkin ovat altaan ympärillä, suihkut sen toisessa päässä. Hienoa vanhan ajan kylpylätunnelmaa ja tosi ystävällinen henkilökunta, suosittelen ainakin kokeilemaan.

Altaan matalammassa päässä on vettä vain 90 senttiä, se tuntui vähän oudolta. Vesijuoksijoille oli varattu oma ratansa, nopeille uimareille omansa ja kuntouimareillekin pari rataa. Aika hiljaista oli, nopeiden radalla oli tullessani kaksi uimaria ja heidän lähdettyään uimme työkaverin kanssa radalla parikymmentä minuuttia ihan kahdestaan. Joku vesijuoksijoista haisi ihan törkeän paljon valkosipulille, haju löyhähti nenään aina silloin tällöin.

Aikaisen lähdön ansiosta ehdimme töihin heti kahdeksan jälkeen. En ehtinyt syödä aamiaista kotona, joten kävin alakerran Amicasta hakemassa muhkean aamiaissämpylän ja teen. Työpäivän jälkeen kävin vielä pump-tunnilla.

Illalla ajaessamme mökille näimme tosi kauniin auringonlaskun, jolle alla oleva kamerakännykkäkuva ei tee oikeutta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti