torstai 30. syyskuuta 2010

Kahden uinnin päivä

Työkaverille ei tällä viikolla sopinutkaan uinti perjantai-aamuna, ja siksi kävimme uimassa jo tänään. Herätys taas 5.30 ja pyörällä liikkeelle, onneksi oli taas kamat jo valmiina pyörälaukuissa. Puolen tunnin pyöräilyn jälkeen uin reilut puoli tuntia ja venyttelin kymmenisen minuuttia terapia-altaassa. Pyöräily on Sports-Trackerissa.

Illalla oli HelTrin uintitreenit Pirkkolassa. Tällä kertaa olin saanut houkuteltua mukaan myös Peten. Teimme tekniikkadrillejä, ja uinti tuntui taas niiden jälkeen paremmalta ja helpommalta. Kaksi uintikertaa päivässä ja pyöräilyt päälle oli kyllä tänään minulle liikaa, puolen tunnin jälkeen alkoi väsyttää.

Syyskuun aikana olen uinut 11 tuntia, pyöräillyt 12 ja juossut yhden tunnin. Yhteensä treeniä on siis ollut 24 tuntia. Lisäksi ajoin töihin pyörällä 11 päivänä. Graafista huomasin, miten vähän uintia tuli heinä-elokuussa, taisin keskittyä enemmän pyöräilyyn silloin. Onneksi nyt olen päässyt uinnissa jo lähes kevään lukemiin. Juoksua on tietysti surullisen vähän. Pump-tunnit ja kuntosalit puuttuvat muuten tästä myös. Toivottavasti se peruskunto nyt näillä treeneillä kohoaa! Ja kiitos Petelle hienosta graafista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti