lauantai 25. syyskuuta 2010

Huh huh

Eilen perjantaina kävin aamulla uimassa, illalla kuntopiirissä ja ajoin fillarilla 26 kilsaa. Jaksoin uida vain 1200 metriä ja sitten tuli väsy. Kymmenisen minuuttia lilluttelin ja venyttelin terapia-altaassa kaveriani odotellen. Sekin tuntui kyllä kivalta. Töissä ajatusten herättely vaati vielä ison sämpylän ja pari kuppia teetä. En ole varmaan koskaan aikaisemmin liikkunut näin paljon yhden viikon aikana, ja perjantai-aamuna se kyllä tuntui.

Illalla HelTrin kuntopiirissä tehtiin joka liikettä 35 sekuntia, eli viisi sekuntia pitempään kuin viime viikolla. Yllätyksekseni jaksoin ihan kivasti, myös pidot lopussa. Ne olivat pidentyneet niin, että lankussa oltiin 1 min 20 sek ja sivulankuissa 40 sekuntia. Kuntopiirin suosio jatkuu edelleen kovana, paikalla oli varmaankin parisenkymmentä henkeä. Vaikkei kukaan treenien aikaan mitään puhukaan, salissa on mukavan rento tunnelma. Treenin jälkeen tietysti juttua riittäisi vaikka kuinka. Kuntopiirin jälkeen ajoimme kotiin, kävimme suihkussa, pakkasimme tavarat ja lapset autoon ja hurautimme mökille.

Tänään kävimme koko perheen voimin uimassa Lohjalla. Kävimme siellä melkein viikottain silloin, kun lapset olivat niin pieniä etteivät pienet jalat yltäneet pohjaan edes lasten altaassa. Tänään naperot tekivät omia juttujaan, ja me treenailimme Peten kanssa tekniikkaa nelisenkymmentä minuuttia.

Vesitrampoliinin viimeiset hetket.
Neljä-viisi vuotta vanha vesitrampoliinimme on tullut tiensä päähän. Rumahan se oli kuin mikä, mutta tosi mukava leikkikalu lapsille. Siihen oli tämän kesän aikana tullut reikä, ja viemme sen roskikseen. Täytyy miettiä jotain uutta ensi kesäksi. Laiturikin saatiin nostettua ylös, kun naapurimökissä on isännän lisäksi kolme riuskaa herrasmiestä. 

Kävin yksin sienimetsässä. Suppilovahveroita löytyi mukavasti ja pari kanttarelliakin.

Sienimetsässä.

4 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa sulla taas kuvia postauksessa. Hyvät tunnelmat molemmissa kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Mulla meni monta viikkoa, etten vaan saanut pokkarin akkua ladattua - ihme saamattomuutta. Nyt se on taas täydessä terässä ja aina mukana käsveskassa. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ihana toi metsäkuva. Oot kyllä tosi reipas pyöräileen ja urheileen. Ihailtavaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laura, olet melkoisen reipas itsekin!

  VastaaPoista