sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Taas katsomossa

Kotinurkilla juostiin tänään Espoon Rantamaraton, ja kyllähän sinne piti päästä katsomaan ja kannustamaan. Pete päätti loppuviikosta juosta puolikkaan, ja se meni kivasti aikaan 1.46. Matkalla oli aikaa jopa poseerata:


Pyörään kertyi kilsoja 22 Rantamaratonin huolto- ja valokuvaustehtävissä, ja illalla kävin vielä lenkillä. En ole juossut pitkään aikaan, ja halusin kokeilla miten sujuu kymppi. Selkään alkoi sattua 10-15 minuutin juoksun jälkeen ja se on nyt taas tosi kipeä. Juoksin kuitenkin loppuun, aikaa meni reilu tunti. Ei varmaan kannata ihan vielä aloittaa juoksutreeniä, mutta onneksi tässä on taas yksi talvi aikaa saada selkä kuntoon.

5 kommenttia:

 1. vau, hieno aika Petellä ja hieno kuva!

  Miltä sun selässä tuntuu kun siihen sattuu?
  Mulla on kai sit hyvä tilanne kun jos sattuu niin vasta seuraavana päivänä ja sekin on särkyä tai sattumista (erikoisesti) kun laittaa leukaa alaspäin. =O

  VastaaPoista
 2. Mietinkin että oliko sulla kotijoukkoja juoksemassa!

  Kiitos, hienon kuvan nappasit! En tosiaan yhtään huomannut sua siinä vaiheessa. Taisin olla melko keskittynyt viimeisiin kilometreihin;)

  VastaaPoista
 3. Jaanaba, alaselässä vasemmalla puolella tuntuu vihlovaa kipua. Eilen tuntui vielä oikeankin puolen pakarassa ja takareidessä, lieköhän samaa vaivaa. Mulla ei pään asento vaikuta mitenkään kipuun. Vaan tänään on selkä ollut edelleen kipeä ja jäykän tuntuinen. Täytyy varmaan mennä illalla kävelylle, se tuntuu auttavan.

  Tea, joo olihan se Pete ja tri-kavereita radalla. En ollut kauempaa ihan varma oletko se sinä, ja sitten kun olin, oli kamera jo kasvojen edessä enkä viitsinyt huutaa kun et todennäköisesti olisi tunnistanut. Kiva että kuva onnistui ja varsinkin että enkka syntyi!

  VastaaPoista
 4. Voi näitä selkiä. Vaikka voishan sitä pahemminkin olla ihmisen asiat.

  VastaaPoista
 5. Joo, onneksi voi uida ja pyöräillä! Toivottavasti ensi vuonna vois sitten jo juostakin... Kiva, että sulla kuitenkin sujuu jo paremmin!

  VastaaPoista