perjantai 17. syyskuuta 2010

Kolmen treenin päivä

Heräsin aamulla 5.30, jotta ehtisin puoli seitsemäksi Mäkelänrinteen uimakeskukseen. Olimme sopineet työkaverin kanssa sinne uintitreffit. Ehdin syödä pikaisesti banaanin, juoda lasin vettä ja selata uutisotsikot ennenkuin piti lähteä polkemaan. Ilma oli tosi hieno, oli ihan tyyntä ja aurinko alkoi pikkuhiljaa valaista taivaanrantaa. Luulen, että näin yhdellä sillalla lepakon. Se oli aika pieni ja lentävä, mutta siivet olivat erilaiset kuin linnuilla.

Mäkelänrinteen altaissa oli taas mukavasti tilaa. Uin 1700 metriä rauhallisella vauhdilla, 45 minuuttia siinä meni. 50 metrin radalla on kyllä paljon kivempi uida, kun ei koko ajan tartte olla kääntymässä. Uinnin jälkeen pulahdin vielä kylmäaltaaseen, jonka vesi on +8 - +10 astetta. Sen jälkeen tuli tosi rento ja hyvä olo. Pikasuihkun ja pukemisen jälkeen poljin muutaman kilsan työpaikalle ja vein fillarin talliin. 

Työpäivän jälkeen kävimme vielä Peten kanssa HelTrin kuntopiirissä Oulunkylässä. Siellä tehtiin kiertokuntopiiriä, jossa oli kuutisentoista liikettä. Jokaista tehtiin 30 sekuntia ja sitten vaihdettiin ilman taukoja. Kolmen kierroksen välillä oli aina parin minuutin tauko. Lopussa tehtiin vielä pitkät staattiset pidot (lankku, sivulankku ja niiden yhdistelmä). Tehokkaalta tuntui, ja mukavasti oli porukkaa paikalla. Syksyn mittaan liikkeitä tehdään pitemmän aikaa, ja myös staattiset pidot pitenevät. Jeah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti