maanantai 27. syyskuuta 2010

Pumppia

Kuvia ei taaskaan ole, kun jouduin lupaamaan kamerani lainaksi tyttären blogiprojektiin. Tavoitteena hänellä on ottaa kuva päivässä ja postata se blogiin, mutta lienee tullut äitiinsä, kun ei vielä ole "ehtinyt". Yhdyssanoista huomautin ekan postauksen jälkeen, ja tilanne onneksi parani jatkossa. Olen aikamoinen kielipoliisi kotipuolessa.

Työmatkapyöräilyyn on nyt löytynyt selvä rytmi, kun pyrin ajamaan joka päivä. Ei tarvitse aamulla arpoa menenkö junalla vai pyörällä - helppoa! Sellaisen pienen päätöksen tein, että alan sittenkin raijata nesessääriä ja pyyhettä mukana, kun nyt olen aika aloittanut aamun hissiajelulla kellarista viidenteen ja takaisin hakeakseni suihkutarvikkeet. Säästän pari minuuttia aikaa ja saan painon tasaisemmin jaettua kahteen pyörälaukkuun.

Pumpissa oli tänään miesvalta ja testosteroni huipussaan. Lähes kaikilla miehillä oli huomattavan isot painot käytössä. Minä otin rautaa vain maltillisesti, kun pitää varoa sitä selkää. Uusi ohjaaja lupasi lisätä ohjelmaan syviä vatsa- ja selkälihaksia vahvistavia liikkeitä, niitä ei peruspumpissa niin kamalasti ole. Ihan kivasti sain vatsalihasliikkeet tuntumaan, vaikka ne simppeleitä olivatkin.

Eilinen lepopäivä teki tosi hyvää, tänään oli taas ihan tehokas olo.

7 kommenttia:

 1. Vai tommonen valokuvausprojekti. Mielenkiinnolla odottelen, mitä kuvia tulee nähtäväksi.

  VastaaPoista
 2. Samoin! Yhdyssanoista mainitsi vielä, ettei mun ole pakko lukea sitä blogia jos kieli häiritsee... Pitäisköhän heti kuitenkin ostaa hänelle oma kamera, että saisin Nikonini takaisin?

  VastaaPoista
 3. Hih, kiva kuulla et jollain muullakin on kielipoliisitaipumuksia. Mä oon kans aika "herkkä" noille kieli asioille, välillä joudun oikein pidätteleen ettei tuu kommentoitua. :) Blogitekstejä yritän pitää vapaamuotoisempina, mutta jotkut asiat iskee silti silmään.
  Seuraan myös mielenkiinnolla tulevia kuvia. Aika pitkäksi aikaa olet kameran lainaan luvannut.

  VastaaPoista
 4. Apua! Täällä yks jolle yhdysanavirheitä tulee päntiönään. Se on kuulkaa "synnynnäistä"...
  mutta sovitaan että saatte korjata. Mutta voipi olla, että kirjoittelu innostus pian lopahtaa ( onko kirjoitteluinnostus yhdyssana ;D ?)

  VastaaPoista
 5. Henna ja Päivikki, en mäkään muille virheistä kommentoi, mutta omalle lapselle sanon kyllä ja kehotan kiinnittämään asiaan enemmän huomiota. Muut saavat kyllä puolestani kirjoitella ihan miten tykkäävät. Ei siis huolta, Päivikki!

  Mulla on onneksi järjestelmäkamera, jolla voin ottaa kuvia. Sitä ei vaan ole niin helppoa pitää mukana kuin pokkaria.

  VastaaPoista
 6. Juu, samoin Päivikki, ei huolta, en yleensä kommentoi muille, jos ei erityisesti pyydetä. Mutta itselleni olen kovin kriittiinen. :)

  VastaaPoista