lauantai 8. toukokuuta 2010

Aamu-uinti ja katsojana HCR:llä

Pulahdin altaaseen Mäkelänrinteessä 9.30. Mukavan hiljaista oli, vain muutama muu uimari samalla radalla. Olo tuntui vähän väsyneeltä, mutta pidin tahdin rauhallisena ja join pari hörppyä vettä aina 500 metrin välein. Pitkässä uinnissa on se hyvä puoli, että ehtii miettiä sitä uintia oikein kunnolla. En oikein päässyt siihen flow-fiilikseen kuin joskus aikaisemmin, mutta tulipa ainaskin taas uitua.

Loppupäivä vierähti Helsinki City Runin katsomossa. Tapasin myös Jaanaban livenä ihan ensimmäistä kertaa, ja se oli tosi tosi mukavaa! Aten ja Jaanaban miehen Juhan kanssa kiertelimme juoksureittiä ja menimme kolmeen paikkaan kannustamaan ja kuvaamaan. Välillä tankkasimme Mäkkärissä...

Pete juoksi hienosti oman enkkansa (1.45.06). Tässä maalisuoran tuuletus:


Onnittelut kaikille juoksijoille!

7 kommenttia:

 1. Oli hianoo nähdä ja Petelle vielä onnittelut ihan parhaasta ajasta.

  Jotenkin sitä on olevinaan jo "vanha" tuttu vaikka on tavannutkin vain blogissa. Mielenkiintoista tämä nettielämä.

  Kuva on muuten hieno, josta tunnelma näkyy hyvin.

  VastaaPoista
 2. Huippu kuva, aivan loistava aika! Olisipa ollut mukava olla mukana tässä "blogimiitissä" :) No, ehkä ens kerralla..

  VastaaPoista
 3. Hah, mäkin näin näemmä Peten sitten, mutten kehdannut nimellä kannustaa kun hänellä tuskin olisi ollut mitään käryä kuka huutaa ;)

  Upea aika, onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Jaanaba, jännä fiilis oli se, kun tapasimme. Ihan kuin olisi tavannut ihmisen, joka on samalla kertaa niin tuttu mutta kuitenkin tuntematon. wnsi kertaan siis!

  Laura, toivottavasti tapaamme jossain juoksutapahtumassa vielä tänä vuonna!

  Juliana, ei olis Pete varmaan tunnistanut. Ei muuten olisi ehkä kuullutkaan kun juoksi iPod korvilla... Välitän onnittelut, tässä me lököillään sohvalla molemmat.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut upeasta suorituksesta Petelle! Itsekin yritin teitä bongailla tapahtumasta ja olisin tullut moikkaamaan :) Mutta enpä onnistunut siinä kaiken tohinan ja niistämisen keskellä... Pääsin kuitenkin maaliin asti ja siitä olen todella iloinen! Ehkäpä törmätään seuraavassa juoksutapahtumassa?

  VastaaPoista
 6. Harriet, kiitos! En olis kyllä tavannut Jaanabaa, jos en olisi laittanut meiliä perjantaina. Vaihdoimme puhelinnumeroita ja sitten soiteltiin. Lisäsin omaankin profiiliini sähköpostin juuri tätä silmälläpitäen.

  Onnittelut sinullekin hienosta juoksusta!

  VastaaPoista
 7. Onnittelyt Petelle upeasta ajasta! Hieno fiilistelykuva.
  Nim. En koskaan juokse Peten kanssa enaa minnekaan

  VastaaPoista