maanantai 3. toukokuuta 2010

Käännöstreeniä ja pyörähaaveita

Vapaauinnin jatkokurssi on edennyt jo siihen asti, että treenailtiin volttikäännöstä. Viilattavaa on kyllä edelleen, vaikka useimmiten saan jo käännöksen onnistumaan. Esimerkiksi liukuasennossa pään pitäisi olla enemmän käsien välissä ja käännöksen jälkeen pitäisi vielä tehdä pari delfiinipotkua. Melko hankalalta tuntuvat ne delffarit ainakin näin alkuun.

Uinnissanikin riittää parannettavaa. Minulla on taipumus tahdistaa uintia eli kädet tuppaavat molemmat tulemaan aina välillä yhtä aikaa eteen eivätkä ne pyöri symmetrisesti kuten pitäisi. Tämä vika uinnissani on ollut ihan ekasta kurssista saakka. Yritän jatkossa kiinnittää asiaan enemmän huomiota. Yläkropan asentokin tuppaa aina silloin tällöin menemään liian syvälle, se pitäisi saada paremmin plaaniin. Kaiken kukkuraksi kädet taitavat olla vetovaiheessa liian suorat. Kun näitä puutteita nyt listaa, on ainakin helppo motivoitua treenaamaan lisää!

Huomenna olisi HelTri Cupin tempoajo 10 km Kuusijärvellä. En taida mennä, kun on luvattu sadetta ja varttia vaille kuudeksi on töiden jälkeen vähän vaikea ehtiä.

Maantiepyöräkuume on nyt kova, yritän ehtiä Velosportiin tiedustelukäynnille viikonloppuna. Mulle kävisi hyvin esimerkiksi tämä Bianchi tai vaikkapa tämä Basso...

2 kommenttia:

  1. Itsellekin iski sama kuume ja tilasin pyörän Canyon.comista saksalaisen pyöräilyhullun kaverin suosituksesta.

    Pitäisi olla houkutteleva hinta-laatusuhde jos vain uskoo niiden perfect position systemin antavan oikean kokoisen pyöränrungon.

    VastaaPoista
  2. Onpas vaikuttavan näköinen saitti. Toivottavasti saat sopivan pyörän!

    VastaaPoista