tiistai 4. toukokuuta 2010

Taas salilla

Olen vähän laiminlyönyt saliharjoittelua. Tavoite oli päästä salille kahdesti viikossa, mutta vähemmälle se on hyvistä aikeista huolimatta jäänyt. Esport Arenalla juoksin ensin neljä kilsaa radalla ja suuntasin sen jälkeen alakertaan salille. Siellä on tosi meluisaa, koska vieressä on salibandykenttä. Tänään taisi olla joku matsikin menossa. Säntillisesti tein suurimman osan ohjelman liikkeistä ja venyttelyt päälle.

Juoksu sujui ihan yllättävän hyvin, ihan alkuun ei tuntunut mitään ihmeellistä. Noin puolen kilsan jälkeen alkoi sitten tuntua taas jotakin epänormaalia alaselässä, ei varsinaisesti kipua kuitenkaan eikä ehkä ihan yhtä voimakkaasti kuin edellisillä juoksukokeilukerroilla. Jos en kesällä pysty triathlonissa juoksemaan kymppiä, ainahan voi vaikka kävellä...

Selän vahvistamiseksi olen joka ilta tehnyt kotona pari pilates-liikettä ja jumpannut pallon ja kuminauhojenkin avulla. Hyviä ja tehokkaita selkä- ja vatsaliikkeitä olen löytänyt Pallolla piukaksi -kirjasta. Niitä voi tehdä vaikka telkkaria katsellessa. Pallolla istuessa ei selkäkään kipeydy yhtään. Motivaatio selän kuntouttamiseksi on edelleen korkealla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti