maanantai 24. toukokuuta 2010

Vapaauinnin jatkokurssin päätös

Nopeasti meni tämä viisi viikkoa, kun aina maanantaisin oli jotain kivaa jota odottaa: vapaauinnin jatkokurssi. Tänään oli jo viimeinen kerta, ja lähinnä kerrattiin aikaisemmin opittua. Alkuun teimme tekniikkaharjoituksia: uimme kädet nyrkissä, kahden palautuksen tekniikkaa, 360 asteen käännöksiä ja scullingia. 360 asteen käännöksissä piti vartalo liukuasennossa potkia kuusi kertaa vatsallaan, kyljellään, selällään (tässä kohdin hengitys) ja taas toisella kyljellään, vatsallaan jne. jne. En saanut näissä käännöksissä oikein hengitettyä; selällään tuntui, että kasvojen edessä oli monta senttiä vettä. Ei siis tainnut mennä ihan putkeen.

Tahdistusuintiakin mentiin, siinä tehdään yksi veto kerrallaan. Mun piti tehdä ne niin, että kädet olivat vartalon vieressä ja vain yksi käsi kerrallaan teki vedon. Tämä siksi, että minulla edelleen on se tahdistusongelma eli kädet tahtovat olla välillä lähes yhtäaikaa edessä. Toinenkin tekniikkaongelma on; pää menee hengityksen jälkeen liian syvälle, pitäisi pitää se paremmin pinnalla. Lopussa vielä treenattiin volttikäännöstä.

Ennen uintia kävin Esport Arenan kuntosalilla treenaamassa keskivartalojuttuja noin 45 minuuttia. Lämppäriksi juoksin kaksi kilsaa radalla, vähän reilu 12 minuuttia siinä meni pk-sykkeillä.

Julianan postauksen innoittamana kävin läpi vaatekaappini ja löysin jätesäkillisen vaatteita, joita en pidä. Ne siis vain vievät tilaa kaapissa ja pyörivät siellä vuodesta toiseen. Kippasin kaikki äsken UFFin laatikkoon, ja nyt tuntuu niin paljon paremmalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti