lauantai 15. toukokuuta 2010

Mökillä ja taas kaupungissa

Eilen lähdimme Aten kitaratunnin jälkeen mökille vajaaksi vuorokaudeksi. Takaisin piti tulla jo tänään puolenpäivän jälkeen, jotta Atte ehti treeneihin. Eilen oli ihan mahtava ilta; tyyntä, lämmintä ja kaunista. Pari tunnelmakuvaa:
Aamulla Atte ja Pete laittoivat laiturin järveen. Ei se ihan suoraan tullut kuten ei aikaisempinakaan vuosina, mutta kyllä siitä uimaan pääsee. Soutuvene on taas painepesuripuhdistuksen jälkeen valkoinen. Laitoin aikamoiset viritykset mökin yläterassille, jotteivat pääskyset taas tekisi sinne pesää. Näyttivät vähän hätääntyneinä lentelevän, pelkäsivät varmaan niitä siimoissa roukkuvia piparimuotteja ja naruja. Hyvä niin.

Kotiin tultuamme kävin Esport Arenan kuntosalilla treenamassa - ylläripylläri - keskivartaloa. Hiljaista oli. Sama tahti jatkui HelTrin uintitreeneissä Lauttasaaressa. Kolme uimaria ja neljä rataa on hyvä suhde! Uin vähän tekniikktreeniä itsekseni ja sitten vaan altaan päästä toiseen, yhteensä 2250 metriä. Liikuin pyörällä välimatkat, noin 18 kilsaa.

Nyt meinaan rauhoittua telkun ääreen, kun tulee Midsomerin murhat. Atte leipoo parhaillaan mokkapaloja, joten herkkujakin on tiedossa...

3 kommenttia:

  1. Kieltämättä kuvissa on paljon tunnelmaa. Hienot.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä hieno ilta, olisi ollut tosi mahtavaa päästä uimaan tyyneen veteen. Ehkä sitten viikon päästä...

    VastaaPoista
  3. Vau mitka maisemat. Tulee kova ikava Kettulaan!

    VastaaPoista