torstai 27. toukokuuta 2010

Paketti

Harva asia on niin mukava kuin avaamaton iso paketti, jonka päällä on oma nimi. Tämänpäiväisen paketin oli lähettänyt Nina Amerikasta, ja tiesin jo etukäteen sen sisällön: Pearl Izumi -pyöräilyasu (tri-shortsit ja paita), musta villatakki, vaaleat caprit ja Nellin synttärilahja. Kiitos paketista, Nina!

Pyöräilyasua piti tietysti heti kokeilla. Lähdin puoli kahdeksan maissa ajamaan Oittaalle. Poljin 45 minuuttia sinne ja saman verran takaisin. Aika kivoja ylämäkiä siellä Oittaalla, sain sykkeen nousemaan 169:een. Reippaasti lähdin uusissa shortseissa, vaikka lämpöä oli vain 12 astetta ja taivaalta vihmoi vettä. Fleecen sentään laitoin päälle. Tri-shortsien pehmuste tuntui ihan hyvältä, ja paidan taskuun sai kätevästi kännykän. Tuli kyllä ajaessa mieleen, että sellainen Road-ID voisi olla ihan hyvä, jos jotain sattuu. Nyt ei tietenkään ollut mitään papereita mukana ja kännykässäkin on suojakoodi. No, onneksi ei sattunut mitään.

Ninan ottama kuva shortseista ja paidasta:


Kesälomasuunnitelmatkin alkavat olla selvillä. Jään lomalle juhannusaattona ja aloitan uudessa työpaikassa 2.8. Neljän viikon päästä alkaa siis viiden viikon loma - mahtavaa!

6 kommenttia:

 1. Hei sisko, kiva etta paketti tuli perille ja tullista kuin huomaamatta lapi! Soitamme Nellille synttarina, hyva etta lahja ehti ajoissa.
  Odotan etta paasen viettamaan sita pitkaa lomaa sun kanssa!

  VastaaPoista
 2. Pitäisköhän jo tehdä aamukampa? Enää 35 yötä...

  VastaaPoista
 3. Hienot pyöräilykuteet.
  Onko kaikissa pyöräilypaidoissa aina toi pikkunen pystykaulus?

  Mun ainokaisessa pyöräilypaidassa on ja mua kun tuppaa kaulukset pyöräillessä ja juostessa häiritsemään jostain syystä. On aina häirinnyt ja joudun niitä kiskomaan kurkusta irti. =D

  VastaaPoista
 4. Enpä tiedä, onko kaikissa pystykaulus. Mua se ei ole kyllä tähän mennessä haitannut. Auttaisko jos pitäis vähän vetoketjua auki?

  VastaaPoista
 5. Hei mihin olet vaihtamassa työpaikkaa?

  VastaaPoista
 6. Tea, pääsen takaisin lasitaloon. Jippii!

  VastaaPoista