keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Uusi märkäpuku

Triathlon-uintikurssilla harjoiteltiin tänään potkuja, sprinttejä, uimista ulkoaltaassa ja pelailtiinpa jotain pelejäkin ulkona kylmässä vedessä. Mukavaa oli taas kerran, koossa on tosi kiva porukka. Tämä kurssi tulee päätökseensä viikon päästä, mutta sovimme jo menevämme yhdessä avoveteen uimaan parin viikon päästä.

Siksi olikin hyvä, että uusi märkäpukuni ja neopreenimyssy tulivat tänään postissa. Jännityksen sekaisin tuntein vedin puvun päälle. Käytin apuna hedelmäpussia jaloissa ja käsissä. Kyllä se ihan kivasti päälle solahti, tiukalta tuntui kyllä mutta pystyin hengittämään. Nyt ei tarvitse sitä koko enää murehtia, koska pienempää ei ollut saatavilla. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus kokeilla pukua ihan oikeassa tilanteessa mökillä.

6 kommenttia:

 1. Ooh onpa hieno puku! Sisko nayttaa olevan kovin timmissa kunnossa, oikein hydrodynaaminen!

  VastaaPoista
 2. Jaanaba, kiitos! Olen iloinen, että sain sen puettua. Vähän jännitti, kun isommankin koon pukemisessa ehti jo tulla hiki.

  Nina, neopreeni selvästi hoikistaa. Ainakin vatsamakkarat jää kivasti piiloon.

  VastaaPoista
 3. Mihin sitä hedelmäpussia oikeen tarvitaan?
  Upea on puku, oot tosi virtaviivaisen näkönen kyllä!

  VastaaPoista
 4. Toi päällä etenee varmaan ihan ittestään. ;) Mua jäi kans kinnostaan et mitä niillä hedelmäpusseilla tehdään?

  VastaaPoista
 5. Laura ja Henna, ensin laitetaan toinen jalka pussiin ja työnnetään jalka märkäpuvun lahkeeseen. Pussissa se luistaa kivasti eikä jää jumiin. Sama juttu toiselle jalalle ja käsillekin. Kätevää.

  VastaaPoista