keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Uintia märkäpuvussa

Sain lainaksi Hannan toisen märkäpuvun, kun triathlon-uintikoulussa treenattiin tänään uintia märkäpuvussa. Se tuntui yllättävän raskaalta, olin odottanut sen olevan ihan lällihelppoa. Kyllähän se puku kellutti, mutta ehkä se ei ollut minulla ihan tarpeeksi hyvin päällä kun tuntui että selkäpuolelle jäi vettä.

Harjoittelimme samanlaisia 360 asteen käännöksiä kuin maanantaina vapaauinnin jatkokurssilla, kylki- ja muita potkuja, poijun kiertämistä ja rantautumista. Myös muutama yhteislähtö poijulle tehtiin. Tuntui hassulta, kun ensin käsiä ja jalkoja oli joka puolella ja sitten vain valtavasti kuplia. Hauskaa oli se porukassa uinti, täytyy vaan tarpeeksi röyhkeästi uida poijulle eikä ajautua ulkokehälle ihmettelemään.

Olisi kyllä kiva päästä pian treenaamaan omalla märkäpuvulla!

4 kommenttia:

 1. Mistas sellaisen markapuvun nyt saisi ja miksei ole viela?

  VastaaPoista
 2. No netistähän sen saisi. Vasta eilen puin sellaisen ekaa kertaa päälle. Koko oli S ja taisi olla vähän liian iso. Meinaan tilata XS:n, saas nähdä saanko puettua päälle. Sen pitää kuulemma olla niin tiukka, että ahdistaa...

  VastaaPoista
 3. Moi

  Olen jo hetken lueskellut tätä blogia ja nyt jo vihdoin rohkenen kommentoidakin :) Mulla oli meinaan samanlainen kokemus kun (toistaiseksi) ekan kerran uiskentelin märkäpuvulla. Olin odottanut ties mitä veden pinnalla liitelyä, mutta ei se uinti kyllä ollut yhtään helpompaa sillä, ehkä tosin vähän nopeampaa kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Hei toofast, tervetuloa ja kiva kun kommentoit! Liitelyä mullakin oli ajatuksissa ensin, mutta eihän se niin mennyt. Täytyy kokeilla uudelleen reilun viikon päästä mökkijärvessä ja tällä kertaa vetää puku ihan kunnolla päälle. Siihen löytyy kai YouTubestakin jotain ohjeita.

  VastaaPoista