perjantai 13. elokuuta 2010

Kaksi

Kaksi vuotta sitten aloin kirjoittaa tätä blogia. Alunperin ajatuksena oli jakaa tietoa treeneistä Amerikassa asuvan siskoni kanssa. Yksi tavoite oli myös juosta maraton yhdessä jossain kaukana, siitä nimikin. Houkuttelin (melkein pakotin) kirjoittajiksi myös siskoni ja paremman puoliskoni. Molemmat kyllä bloggasivat silloin tällöin, mutta kumpikaan ei tähän päivään mennessä ole ottanut asiaa omakseen, vaikka aina välillä kirjoittamisesta olen heitä muistutellutkin. Niinpä on luontevaa, että nyt kiitän molempia hyvästä efortista ja jatkan bloggaamista tästedes itsekseni.

Kahdessa vuodessa elämäni (tai ainakin vapaa-ajanviettotapani...) on muuttunut lähes kokonaan. Liikunnasta on tullut olennainen osa arkea ja melkein juhlaakin. Olen saanut monta uutta samanmielistä ystävää ihan oikeassa ja myös virtuaalimaailmassa. Olen päässyt alkuun uinti- ja pyöräilyharjoittelussa ja maaliin ensimmäisessä perusmatkan triathlonissa. Monta ahaa-elämystäkin on tullut koettua; on ollut ihanaa tutustua uusiin ystäviin ja heidän kauttaan tutustua ihan uusiin lajeihin. Mm. avovesiuinnit ja ryhmälenkit pyörällä ja ovat olleet tosi kivoja kokemuksia.

Kiitos myös kaikille blogin lukijoille, tämä on ollut mukava matka ja se jatkuu vaan! Tervetuloa mukaan!

3 kommenttia:

  1. Kiitos! nämä virtuaaliystävyydet ovat kyllä minulle uutta, mutta todella mieluista kaveruutta. Samanhenkiset löytävät pian toisensa :)

    VastaaPoista
  2. Joo, on jännää tietää toisesta aika paljon asioita blogin kautta vaikkei ole koskaan tavannutkaan.

    VastaaPoista
  3. Niin, tosiaan, ei minusta sitten ollutkaan bloggaajaksi, enka meinaa muutenkaan pysya isosiskon vauhdissa naissa urheiluasioissa. Kiva kun sina kuitenkin jatkat kirjoittamista! On hauskaa lukea naita juttuja ja kuulla mita kaikkea muuta elamaasi kuuluu!

    VastaaPoista