lauantai 28. elokuuta 2010

Sattuman kauppaa

Kävipäs tänään kivasti, kun olin lähtenyt yksin pyörälenkillä ja törmäsinkin matkalla Vanajavesiuinnista tuttuun Eevaan. Hän oli ajanut Bemböleen jollain Maununnevalta (tai jostain) lähteneellä yhteislenkillä. Olivat siinä kohden ajaneet jo viitisenkymmentä kilsaa. Jatkoimme siitä sitten yhtä matkaa Bodominjärven suuntaan, ja sieltä Velskolan mäkien kautta Vihdintielle. Eevan lisäksi mukaan lähti kaksi miestä, jotka menivät kyllä aika haipakkaa. Varsinkin ylämäissä jäin kuin nalli kalliolle. Eeva sanoikin miehille, että voivat mennä omaa vauhtia, mutta silti he jäivät aina välillä meitä odottelemaan. Mukavaa ja kuulemma pyöräilijöille tyypillistä.

Lenkistä tuli lopulta vähän pitempi ja nopeampi kuin olin suunnitellut, hyvä niin. Ajoin vajaat 50 kilsaa vähän alle kahdessa tunnissa. Eevan kanssa jutellessa matka meni nopeasti ja sain paljon hyviä vinkkejä Tour de Helsinkiä ajatellen. Siihen on enää reilu viikko! Loppuviikosta täytyy alkaa jo vähän tankkailemaan. Ehkä yksi renkaanvaihtoharjoituskin olisi paikallaan, ettei mene sormi suuhun tosipaikassa.

Olin laittanut päälle pitemmät pyöräilyhousuni, jotka ulottuvat polven alapuolelle. Topin ja lyhythihaisen pyöräilypaidan päälle laitoin vielä fleecen, joka oli tänään liian kuuma. Olisi pitänyt laittaa vaikka pitkähihainen paita lyhythihaisen alle tai laittaa päälle ohut pyöräilytakki. Ensi viikon lyhyillä pyörälenkeillä voin onneksi vielä kokeilla erilaisia yhdistelmiä. Toivottavasti Tourilla ei sada!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä TdH:lle, siellä nähdään :)! t. Eeva

    VastaaPoista
  2. Hei Eeva, niin nähdäänkin - kivaa!

    VastaaPoista