sunnuntai 15. elokuuta 2010

Lähimaisemissa

Alunperin olin ajatellut käydä tänään pitkällä pyörälenkillä, mutta kun olo tuntui vähän nuukahtaneelta tyydyin 25 kilometriin lähimaisemissa. Pyörälenkin jälkeen kävin juoksemassa 15 minuuttia, ja sekin tuntui kivalta. Selkään ei sattunut enää, kun pääsin asfaltilta hiekkatielle. Pienoinen ongelma on minulle se, ettei ole treenisuunnitelmaa ja sitten alan ahnehtia liikaa, kuten tänäänkin meinasi käydä. Ostin viime viikolla Triathlon-nimisen kirjan, jossa on muutamia harjoitussuunnitelmia. Niitä muokkaamalla saan varmaankin tehtyä minullekin oman.

Tälle kaudelle on suunnitelmissa vielä Tour de Helsinki, mutta sen jälkeen onkin kalenterissa tyhjää. Ensi kesänä haluaisin parantaa reilusti perusmatkan tulostani, todennäköisesti taas Kiskossa. Myös muutama sprinttikisa olisi Rykäsyjen lisäksi kiva käydä kokemassa. Yksi tavoite on myös juosta Helsinki City Run toukokuussa. Nyt on sitten talvi aikaa saada selkä takaisin juoksukuntoon.

Uintikaverini Leenan kanssa suunnittelemme ensi sunnuntaille uintilenkkiä Seurasaaren ympäri. Alustavasti olemme sopineet lähtevämme liikkeelle klo 17:n aikaan sillan tuntumasta.Laitamme nyt sanaa kiertämään ajasta ja paikasta, jotta saisimme hyvänkokoisen porukan kasaan. Matka on Jupiksen mukaan noin 3400 metriä. Tervetuloa mukaan kaikki uinnista innostuneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti