lauantai 21. elokuuta 2010

Pump pump

Uuden työpaikan myötä myös tarjotut jumppa- ja kuntosalimahdollisuudet kohenivat kerralla. Talon alakerrassa on ihan ok kuntosali jumppasaleineen, ja tarjolla on kymmenisen ilmaista jumppaa viikossa, muutama heti aamusta, mutta useimmat työpäivän jälkeen. Muutama tunti taitaa olla tarjolla kesken päivääkin. Salilla on ollut aina porukkaa, kun työmatkapyöräilyn jälkeen olen käynyt siellä suihkussa. Ei kuitenkaan niin paljoa, etteikö sekaan mahtuisi.

Työviikon päätteeksi kävin pump-tunnilla, jossa treenattiin step-laudan, käsipainojen ja painonnostotangon kanssa. Aika paljon tekeminen keskittyi käsiin ja ylävartaloon, mutta jalkoja, vatsaa ja selkääkään ei unohdettu. Valitsin alkuun kevyehköt painot, jotta varmasti jaksaisin tehdä liikkeet oikein ja säästäisin selkää. Strategia tuntui toimivan ihan mukavasti ja jaksoin sinnitellä kaikki sarjat. Kaikki liikkeet, joissa selkään olisi tullut kiertoa jätin kyllä väliin.

Pumpin jälkeen pyöräilin kotiin rauhallista vauhtia. Koska työmatkapyöräilyn kynnys kaikkine pakkailuineen on osoittautunut minulle toistaiseksi melko korkeaksi (olen pyöräillyt vain noin kerran viikossa), päätin hankkia töihin omat shampoot, rasvat, pyyhkeen yms, ettei kaikkea tarvitse raahata mukana. Ehkä se pyörällä lähteminen olisi sitten vähän helpompaa. Ajallisesti siihen menee ihan yhtä kauan kuin muuten käyttämääni bussi-juna -yhdistelmään.

Oli kiva ajaa Stadionin ohi ja katsella konserttiyleisöä. Lukuisista Facebook-päivityksistä päätellen eilen oli ihan mahtava U2-ilta.

4 kommenttia:

 1. Terve! =)
  Tykkäsitkö pumpista?

  VastaaPoista
 2. No Terppa! Kiva kun oot palannut kotio!

  Tykkäsin pumpista kyllä. Maanantaisinkin olis ja ehkä menen silloin uudestaan. Just juteltiin Peten kanssa, että pitää tehdä ruokalistat ja jakaa ruuanlaittovuorot viikottain myös lapsille, että saadaan harrastuksista huolimatta joka päivä lämmin ruoka pöytään. Sen verran kiireiseksi on mennyt...

  VastaaPoista
 3. Käyppäs osallistumassa sukka-arpajaisiin!
  Terveisin mätävarvas :(

  VastaaPoista
 4. Hei Päivikki! Huomasin kyllä arvonnan, mutta en osallistunut, koska olen allerginen villalle. Sukat näyttivät kyllä ihanilta!

  VastaaPoista