perjantai 27. elokuuta 2010

Uusi yritys

Tämäkin työviikko loppui pumpissa. Tällä kertaa meillä taisi olla se oikea ope eikä sijainen kuten viime kerralla. Ihan kivaa oli tälläkin kertaa. Tein lähes samoilla painoilla kuin viimeksi, kun silloinkin tulivat lihakset ihan tarpeeksi kipeiksi. Yhdessä vaiheessa oli pakko jättää pari jalkakyykkyä väliin, kun jalat tärisivät ja pohjekin kramppasi pienesti. Muuten tein kaikki jutut kiltisti.

Työmatkapyöräilykin sai tänään uuden lähdön, kun vein töihin pyyhkeen ja muut suihkukamppeet. Nyt ei niitä tarvitse enää raijata eestaas, pelkät työvaatteet ja -kengät riittävät jatkossa. Se vähän helpottaa pakkaushommissa. Valitettavasti tämä päivä oli ainoa tällä viikolla kun kuljin töihin pyörällä, muina päivinä menin laiskasti julkisilla. Yritän parannusta ensi viikolla...

Tytär on lopettelemassa futisharrastustaan, ja tänä viikonloppuna on viimeinen turnaus. Se pelataan Tampereella ja ajattelin mennä sunnuntaina katsomaan vikat pelit. Se on ollut hänelle tosi mieluinen harrastus jo monta vuotta, mutta edustusjoukkueessa pelaaminen on mennyt vähän turhan vakavaksi.  Toivottavasti mukavat kaverit kuitenkin säilyvät.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti Tampere näytti parhaat puolensa, vaikka aika pilviseltä ja kolealta keli vaikuttaa :)

    Tsemppiä myös Tourille, uskon että menee sulta loistavasti!

    VastaaPoista
  2. No en tainnut nähdä niitä parhaita puolia; lämpöasteita noin kymmenen ja vesisadetta. Joukkuekin jäi neljänneksi... Täytyy varmaan käydä joskus uudestaan!

    VastaaPoista