tiistai 24. elokuuta 2010

Sekaria

Kuntouintitreeneissä mentiin tänään monipuolisesti rintaa, vapaata, selkää ja hieman perhostakin. Huomaan kyllä, että vaparia lukuunottamatta tekniikkani on kehno. Yritinkin muistella, mitä vinkkejä siellä rintauintikurssilla aikanaan sain. Niin se vaan ainakin minun kohdallani on, etteivät opi tartu ellei treenaa. Nytkin olisi tehnyt mieli uida kaikki verrat vaan sitä vaparia, mutta sinnittelin sinne väliin aina vähän rinulia ja selkääkin.

Raskainta oli uida 100 metrin sekauinti; 25 metriä perhosta (olin sen jälkeen jo ihan puuh), selkää, rintauintia ja lopuksi vaparia täysillä vielä yksi altaanmitta. Sen jälkeen vähän jo hengästytti. Yhteensä uintia tuli tänään 1200 metriä. Ryhmässä on kymmenen uimaria, ja vauhtierot ovat aika isojakin. Osa lepäilee välillä altaan päässä, eikä ui ihan kaikkia juttuja. Se on tietysti ihan ok.

Uskomatonta kyllä, käteni ja varsinkin hauikset ovat vieläkin vähän kipeät. Ilmeisesti se perjantain pump otti koville, ja sunnuntainen uinti vielä lisäsi rasitusta. Täytyy varmaan jatkaa sitä pumpissa käyntiä, kun se on niin ihanan tehokasta!

Yksi jännä juttu on meillä meneillään: haemme rakennuslupaa noin 16 neliön mökille, jonka voisimme siirtää mökkitontillemme. Jos lupa heltiää, pitää vielä kaivaa perustukset ja tilata kuljetus Espoosta Kettulaan. Tarkoitus on siis nostaa valmis mökki kokonaisena auton lavalle ja siitä edelleen kuljetuksen jälkeen uusien perustusten päälle. Se on kyllä mahtava juttu, jos onnistuu. Vielä on kuitenkin pari mutkaa matkassa, mutta jos kaikki menee hyvin, siirto voisi olla ajankohtainen parin kuukauden kuluttua.

2 kommenttia:

  1. Kun näitä sinun uintijuttujasi olen lukenut, niin mietin jo, että pitäisikö mennä uintitekniikka kurssille... täällä sellainen alkaa kohta, ellei ole jo täysi.
    en ole mikään huono uimari, mutta paremmalla tekniikalla nauttisin varmaankin uimisesta enemmän. Ainoa juttu mikä tökkii on tuo kloorivesi, jota iho ei tahdo kestää.

    VastaaPoista
  2. No kyllä kannattaa käydä kokeilemassa, jos vaan yhtään kiinnostaa. Uiminen on ihan erilaista, kun on edes vähän jyvällä tekniikasta.

    Mullakin on välillä ihon kanssa ongelmia, mutta yritän pärjätä ahkeralla rasvauksella.

    VastaaPoista