keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Ajelulla

Pohkeet ovat vielä vähän kipeät, ja huomenna olisi tarkoitus mennä taas juoksemaan Esport Arenalle. Suunnitelmissa on lisätä juoksumatkaa 10 % viikossa, eli huomenna saisin juosta 6600 metriä. Jos pohkeissa alkaa kunnolla tuntua ennen sitä, lyhennän lenkkiä. Vähän pisti se pohjekipu miettimään, että miten siinä niin kävi. Pohjalla oli varmasti HelTrin perjantainen kuntopiiri mm. jänne- ja päkiähyppyineen sekä launtainen hiihto, jonka jälkeen jalat tuntuivat jo hieman kipeiltä. Launtai-iltana kävin vielä uimassa, ja sunnuntaina sitten juoksemassa, kävelemässä ja joogassa. Olihan siinä rasitusta jalkaparoille.

Maanantaina oli ihan kunnon lepopäivä, ja eilen tiistaina kävin aamulla tosi hyvällä pilates-tunnilla työpaikan salilla. Power-pilatesta kuulemma, ja hengitystä enemmän keskityttiin onneksi itse tekemiseen. Siellä meinaan käydä jatkossakin treenaamassa syviä vatsa- ja selkälihaksia.

Tänään ajoin trainerilla 70 minuuttia, välillä isommalla ja välillä pienemmällä kadenssilla. Avasin saunan ikkunan, niin ei tullut ihan kamalan kuuma. Aika raskasta on se trainerillä polkeminen, mutta sainpahan kokeiltua uutta pyöräilypaitaa. Katsoin United 93 -leffaa ja siinä oli juuri sopivan sähäkkä tempo pyöräilyyn.

Kun pyörän laittaa traineriin, siinä pitää olla juuri oikeanlainen Tacxin taka-akseli. Trainerin mukana niitä tuli vain yksi, joten sitä pitää siirrellä jatkuvasti pyörästä toiseen. Eilen tilasimme Wigglestä toisen varaosana, jotta (Peten) homma vähän helpottuisi. Sauna on nykyään pyörävarastona, ja välillä kylppärikin tarvitaan pyörien huoltohommiin. Voi kun olisi se autotalli tai jopa kuntohuone!

Pyörän taka-akseli pitää vaihtaa ennen kuin voi ajella.
Valmiina ajelulle.
Sattuipa silmiin kiva artikkeli triathlon-treenaamisesta Park Cityssä. Kiva artikkeli-idea pyytää ammattilaisia kertomaan oman kaupunkinsa parhaat treenivinkit. Mitäköhän paikkoja suomalaiset prot suosittelisivat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti