lauantai 15. tammikuuta 2011

Testi

Eilinen kuntopiiri huipentui lihaskuntotestiin. Vähän oli koordinaatio välillä puutteellinen, kun nostin samaan aikaan oikean jalan ja käden, mutta muuten pysyin loppuun asti mukana. Kuntopiiri on siitä ihmeellinen, ettei ekalla kierroksella tunnu oikein missään, tokalla jo vähän enemmän ja kolmas kierros tuntui eilen jo aika raskaalta. Varsinkin päkiähypyissä sattui kolmannella kerroksella pohkeisiin jo niin paljon, että piti niissä vähän löysätä. 

Kävin eilen joogakaupassa ostamassa uuden mattokassin joogamatolleni, kun edellinen on kadonnut. Vähän olisi tehnyt mieli ostaa Get a Grip -joogapyyhe, mutta sitten iski kitsuruus ja pyyhe jäi ostamatta. Kuntopiirissä tajusin, että sehän olisi sielläkin tosi hyvä. Varsinkin pidoissa hikiset kädet liukuvat helposti, ja se ärsyttää. Pyyhe olisi myös aina puhdas toisin kuin ne kuntosalin iänikuiset, hymiöllä koristellut LIV Ogeli-matot. Taidan käydä ensi viikolla joogakaupassa uudelleen.

Tänään kävimme mökiltä Lohjalla uimassa koko perhe. Teimme Peten kanssa reilun tunnin treenin, jossa oli tekniikkaa ja uintia mukavassa suhteessa. Uimassa oli paljon porukkaa, mutta muut aikuiset lojuivat pore- ja terapia-altaissa ja radoilla oli hyvin tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti