tiistai 18. tammikuuta 2011

Vuoden eka

Treeni-Exceliä piti vähän skrollata ylöspäin, jotta löytyi edellinen työmatkapyöräilypäivä. Se oli 1.12. viime vuonna. Sunnuntaina ennen joogaa kaivoin kaikki tarvittavat kamppeet esiin, pumppasin renkaat täyteen ilmaa ja pyöräilin yhteensä noin tunnin verran ennen joogatuntia. Aika paljon tuli lunta, mutta pääsin kumminkin melkein ajoissa sinne minne pitikin. Joogassa oli melko ahdasta ja vieressä olevan miehen hengitys kuulosti ajoittain kuorsaukselta, mikä vähän häiritsi keskittymistä. Toisella puolella oleva ikämies loukkasi selkänsä, kurja juttu.

Tänään lähdin vuoden ensimmäistä kertaa töihin fillarilla. Tiet olivat melko loskaisia, kun lämpötila on nyt asteen pari plussan puolella. Vähän normaalia enemmän meni pyöräilyyn aikaa, mutta ehdin kuitenkin nipinnapin aamu-pilatekseen. Se oli jopa vähän haastavampi kuin viime viikolla, ja tuntui taas tosi hyvältä. Kokeilin ekaa kertaa myös omaa joogapyyhettä salin maton päällä, ja se toimi hyvin.

Illalla kävimme Peten kanssa uimassa Mäkelänrinteessä. Minä ajoin sinne autolla, Pete juoksi räntäsateessa. Kestävyystreeni oli ohjelmassa, mutta molemmilla se jäi vähän kesken kun jaloissa painoivat päivän aikaisemmat liikunnat. Kivasti sitä kertyikin yhdelle päivälle.

Juoksukokeilujen jälkeen selkä on ollut normaalia kipeämpi, ja pakaroissakin on tuntunut samanlaista viiltavää kipua kuin ennen välilevyn pullistumaa. Täytyy ilmeisesti vähän taas himmata sen juoksun kanssa, ettei selkä mene huonompaan suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti