torstai 13. tammikuuta 2011

No voi pohkeet

Esport Arenalle suuntasin tänään Peten kanssa. Ajatuksissa oli juosta 6 km tai vähän enemmänkin, mutta pohkeissa vihloi niin tiukasti, että tyydyin viiteen. Sen kuudennen kilsan sitten kävelin. En millään haluaisi mitään pysyviä jalkavaivoja nyt, kun selkä ei enää estä ainakaan lyhyitä lenkkejä. Pohkeita lukuunottomatta juokseminen tuntui tosi hyvältä!

Arenalla oli paljon juoksijoita ja myös joitakin pyörätuolikelaajia. Muutaman kierroksen ajaksi sain seuraa parista seurakaverista, jotka kuulemma juoksevat siellä aina sunnuntaisin ja torstaisin tunnin ajan. Pete meni menojaan, koska juoksi vetoja.

Parin viikon päästä Esportilla juostaan 24 h Endurance -kisa, ja suunnitelmissa on mennä sinne kannustamaan juoksijoita. Jos huhut pitävät paikkansa, pari seurakaveriakin on siellä juoksemassa.

5 kommenttia:

 1. No mikä sun pohkeissa on, kai se on jotain ohimenevää vaan.
  Mutta hienointa, että juoksu selän kannalta meni hyvin.

  VastaaPoista
 2. Pohkeet on nyt kipeytyneet, kun juoksen niillä Vibrameilla, jossa ei ole mitään vaimennuksia. Niihin pitää vaan totutella vähitellen. Jalka toimii niissä ihan eri tavalla kuin lenkkareissa, ja uusia lihaksia löytyy. Ensi viikolla taas uudelleen!

  VastaaPoista
 3. Tuo 24h Endurance kyllä kiinostaa! Teemu muuten käy kanssa paljon tuolla Esportilla, itsekin olen sinne suunnitellut meneväni juoksemaan!

  VastaaPoista
 4. Minäkin voisin tulla Esporttiin joku kerta. Kun vaan uskaltaisi taas juosta :-=

  VastaaPoista
 5. Olenkin ajatellut kysäistä Esportilta jotain alennusta heltriläisille, kiva kun kiinnostusta riittää. Siellä on nasta juosta, olosuhteet ovat tosi tasaiset!

  VastaaPoista