lauantai 22. tammikuuta 2011

Pari lepopäivää

Tällä viikolla en oikein ole päässyt treenaamisen makuun. Tiistain jälkeen selkä kipeytyi taas, joten pidin keskiviikkona lepopäivän. Torstaina kävin Teijan hierottavana, ja sen jälkeen oli niin ihanan väsynyt ja rento olo etten jaksanut edes lähteä uimaan.

Eilen perjantaina lepäileminen päättyi, kun oli taas HelTrin kuntopiiri. Se aloitettiin neljän minuutin lankulla, joka tuntui kyllä melkoisen raskaalta. Sinnittelin kuitenkin loppuun saakka. Kolmen kuntopiirikierroksen jälkeen tehtiin vielä lisää pitoja, lankku 3:20, 1:40 sivulankkuja ja päälle vielä samainen lihaskuntotesti kuin viime perjantainakin. Nyt se meni vähän paremmin, kun testin eteneminen oli paremmin mielessä. Varsinkin lankussa oli aika paljon hyötyä uudesta joogapyyhkeestä, kun kyynärvarret pysyivät liukumatta paikallaan.

Tyttäremme Nelli kokeili tänään trainerillä ajamista. Asiaan vähän vaikutti se, että DVD:mme on hajonnut, ja lähes ainoa paikka Täydellisen naisten katsomiseen on saunassa trainerillä... Puolisen tuntia hän jaksoi pitää kadenssin 90:n tuntumassa, ja kyseli jo olisiko pari kertaa viikossa hyvä treenimäärä. Olisi kyllä kiva, jos hän innostuisi pyöräilystä! Nelli saa nyt keväällä uuden pyörän talli- ja koulumatkoja varten. Viime syksyn hän ajeli niitä Jopolla, mikä kävi kyllä aikaa myötä aika raskaaksi ja aikaakin kului mäkisellä reitillä. Samassa yhteydessä Jopo pääsisi alkuperäiseen tehtäväänsä mökille Hesarin hakemiseen postilaatikolta.


Jo pari vuotta olemme suunnitelleet mökkikeittiön maalaamista, ja tänään kävimme sitten ostamassa maalit. Paljon muutakin tarviketta hankittiin, ja saimme Espoon Värisilmästä myös hyvät ohjeet. Kaikki osat pitää ensin käsitellä maalipesulla, ja ennen paria Empire-maalikerrosta kaikki maalataan kerran otepohjamaalilla. Lisäksi puuosat karhennetaan ennen otepohjamaalia. Oksalakkaa ei kuulemma tarvita, kun alla on komposiittilakka. Keittiön uusi väri on vitivalkoinen. Aika paljon hommaa, mutta kyllä se varmaan kannattaa. Vuosien varrella hirret ovat tummuneet niin paljon, että nyt koko mökki on vain yhtä mäntyä, kiva saada sinne vähän kontrastia.

Illalla pyrähdämme Peten kanssa HelTrin uintitreeneihin. Ihanaa päästä taas uimaan kivassa porukassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti