perjantai 28. tammikuuta 2011

Kertaus on...

Ilmoitin itseni ja Peten triathlonuinnin tekniikkakurssille helmi-huhtikuussa. Kurssin järjestää Cetus, ja sen vetää Yan, jonka kursseilla olen käynyt aikaisemminkin. Hiihtolomalla on taukoa, mutta muuten kurssiin kuuluu tunti uintia torstaisin ja kaksi sunnuntaisin, joten ihan reilusti tulee opastusta 90 euron hintaan. Toivottavasti se oikea veto alkaa kevään aikana vähitellen löytyä! Tällä lähes olemattomalla triathlon-kokemuksella myös kaikki vinkit ja ohjeet ovat tervetulleita. Innostuin kurssista jo eilen, mutta Peten ylipuhuminen vei vuorokauden. Meillä minä innostun, hän on harkitsevampi ja sillä lailla viisaampi.

Selkä on tänään vihoitellut, otin päivällä särkylääkkeenkin. Kuntopiirin jälkeen se ei kylläkään ole tuntunut ihan niin kipeältä. Kuntopiirissä kolmas kierros oli jo 40 sekkaa työtä ja 20 lepoa. Olipa erilainen tahti kuin 30-30! Lopussa tehtiin taas pitoja, 3:30 lankkua ja sivulankkuja kumpaakin 1:45. Loppuun rutistettiin vielä parina aikaisempanakin perjantai-iltana tehty core-testi.

2 kommenttia:

  1. En ymmärrä , että miksi tuollaisen teräsnaisen selkä vihoittelee? Kokeile sinäkin humpsauttaa kipu avantoon! Eikös siellä teidän mökillä olisi uinti mahdollisuus?

    VastaaPoista
  2. Päivikki, ei ainakaan selkä ole terästä; siellä on välilevyn rappeumaa eli 4. ja 5. selkänikaman väli on madaltunut. Lisäksi nikamissa on liikakasvua. Saattaa se puolentoista vuoden takainen pullistumakin vielä jotenkin oireilla. Ihan mekaanista vikaa siis, eikä avanto vaivoihin valitettavasti auta. Toivottavasti aika ja keskivartalon lihasten vahvistaminen kuitenkin.

    VastaaPoista