torstai 6. tammikuuta 2011

Mökillä

Ajatuksissa oli aurata järven jäälle luistelukenttä ja pelata vähän pipokiekkoa, mutta jää on lumen alla paikoin niin epätasainen, ettei se oikein olisi onnistunut. Sen sijaan Pete teki lumihommia, ja pudotteli sitä mm. mökin katolta. Kattoikkuna falskaa, koska hirret ovat vuosien saatossa painuneet. Vaarana on että lumen sulaessa vedet valuvat väärään paikkaan eli rakenteisiin. Kattoikkuna laitetaan taas kesällä kuntoon, nyt se on sisältä peitetty.

Yksi melkein paikallinen sähkömieskin kävi aittaa katsomassa ja lupasi tulla laittamaan sähköt kuntoon ensi viikon aikana. Sen jälkeen voimme laittaa lämmöt päälle ja maalata sisäkaton, seinät ja lattian. Lapsityövoimankin käyttöä on suunniteltu.

Pete katolla.
Pakkasmökki.

Hommien jälkeen kävimme Peten kanssa kävelyllä, kun luistelemaan ei päästy. Kävelimme tutun reitin parin järven ympäri, vajaat 9 kilometriä. Suurin osa reitistä oli aurattu, mutta osan jouduimme kävelemään auton renkaiden jättämiä jälkiä pitkin. Sports Tracker kertoo, että sillä pätkällä vauhtikin hiljeni pari minuuttia per kilsa.

Lenkin jälkeen kävimme saunassa ja hangessa pyöriskelemässä, illalla pitää vielä ajella kotiin kun huomenna on työpäivä.

Ai niin, Paul kirjoitti hyvin taustoitetun jutun lenkistään Peten kanssa. Se löytyy täältä. Varmaan eka juttu, jossa Petri on triathlonisti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti