lauantai 16. elokuuta 2008

Lauantai 16.8., juoksua 42 min | Espoo

Kummityttömme Anna on meillä viikonlopun yökylässä. Tänään aamulla vein Annan ringetteharjoituksiin Laaksolahden jäähallille. Juoksin treenien aikana pururadalla vähän kovemmalla sykkeelle noin 5-6 km. Tällä kertaa sykemittari pätki, mutta näytti vauhdiksi 6,25 min/km. Lenkin alussa meno tuntui vähän aikaa jopa kevyeltä...

Atte on Vuorenmaiden mukana mökillä. Timo tuo hänet huomenna suoraan Pirttimäkeen, missä on Aten salibandyjoukkueen urheilupäivä. Tapaan Aten siellä ja yritän käydä samalla pitkällä lenkillä. Attea on kyllä jo vähän ikävä. Eilen juttelimme puhelimessa ja hänellä oli tietysti kaikki hienosti ja muutenkin mukavaa.

Saimme eilen uuden auton. Se on tosi hieno! Nyt on kiva ajella taas, kun puolitoista kuukautta olemme liikkuneet Pololla.

Puolen tunnin päästä lähdemme Helsinkiin, Petri maratonille ja me Nellin ja Annan kanssa katsomaan High School Musicalia. Musikaalin jälkeen menemme kannustamaan maratoonareita. Ilma on sateinen, toivottavasti sää selkenee ennen lähtölaukausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti