torstai 11. joulukuuta 2008

Sohjossa

Lämmintä on pari astetta ja tietäähän sen, mitä lumelle tapahtuu: se sulaa sohjoksi. Onneksi suurin osa 9,5 km:n lenkkireitistä oli märkää asfalttia, mutta kyllä sitä liukasta sohjoakin riitti aika moneen paikkaan. Juoksin Otaniemeen ja sieltä Tapiolaan ja takaisin kotiin. Lenkkiin meni tunti ja 3 minuuttia. Keskiarvosykettä en saanut, koska mittari näytti alussa liian alhaisia lukemia, maksimi oli 156.

Sääriluiden etupuolella oli taas jotain tuntemuksia, samoin reisien sisäosissa tuntui kyllä vielä tiistaiset askelkyykyt ja muut treenit. Pelkästä juoksemisesta jalat eivät olekaan tulleet enää vähään aikaan kipeiksi.

En eilen sateen vuoksi mennytkään töihin pyörällä, mutta kävelin töistä kotiin. Matka oli 7,5 km ja aikaa meni tunti ja vartti. Ihan kiva kokemus, joskus voisi ottaa sen uusiksi. Lintuvaaran läpi kulkee kyllä aika pitkä, tylsä ja suora tie...

Peten kanssa olemme ajatelleet osallistua Helsinki City Run -puolimaratoniin 9.5. Sen jälkeen seuraavana tavoitteena onkin Helsinki City Marathon 15.9.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti