sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

10 viikkoa maratoniin

Eilen olin lähes koko päivän Stadi Cupissa katsomassa Nellin joukkueen pelejä. Pelit päättyivät häviöön rankkarikisassa tänään sunnuntaina. Voittajajoukkue pääsi B-finaaliin, me lähdimme kotiin.

Pikaisen lounaan jälkeen lähdin lenkille. Juoksin noin 16,5 kilometriä Munkkiniemeen, Lehtisaareen ja Kaskisaareen, josta Lauttasaaren kautta kotiin Länsiväylän ja Kehä I:n reunaa. Matkalla pysähdyin neuvomaan yhtä ulkomaalaista pyöräilijää, joka etsi tietä Turkuun Hanasaaren kohdalla. Hänellä ei ollut edes karttaa mukana. En tiedä, oliko neuvoistani apua. On kyllä tosi vaikea neuvoa kevyen liikenteen reittejä ilman karttaa ja eksymisen vaara on ilmeinen. Noh, ehkä joku muu osasi myöhemmin neuvoa paremmin ja pyöräilijä pääsi perille... Oma lenkkini kesti tunnin ja 53 minuuttia, keskisyke oli 151 ja maksimi 165.

Join taas noin 15 minuutin välein puoli pulloa urheilujuomaa. Tunnin ja puolentoista tunnin kohdalla otin veden kanssa Dexalin kolageelit. Eiköhän taas Kaskisaaressa joku naispyöräilijä sanonut, että "on kyllä ihan pakko sanoa, että juoksuvyösi on hassu; näytät ihan itsemurhapommittajalta". Ihmeellistä, että vaikka muuten tuskin kukaan edes tervehtii, juoksuvyö kirvoittaa kommentteja.

Tällä viikolla juoksin yhteensä 44 kilsaa, ensi viikolle on kalenterissa 47. Yritän houkutella Peten tiistaina tekniikka- ja lihaskuntotreeneihin Otaniemen kentälle. Saas nähdä, onnistunko!

3 kommenttia:

  1. Hahhah mikä kommentti juoksuvyöstä, mitä vastasit?

    VastaaPoista
  2. En vastannut oikein mitään, jotenkin vaan alkoi ottaa päähän...

    VastaaPoista
  3. Höh, ärsyttävää kommentointia. Aina parhaat vastakommentit tulee muuten vasta kotona mieleen. Huippu pitkä lenkki.

    VastaaPoista