sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Pyörällä porukalla

Aamulla puoli yhdeksältä lähdimme Peten kanssa 11 hengen porukassa ajelemaan pitkää pyörälenkkiä Kivenlahden Teboililta. Alussa sovittiin, että pyritään alle kolmenkympin kilsavauhtiin, ja ihan hyvin siinä onnistuttiiin. Ajoimme 3 h 20 min, yhteensä 90 kilsaa.

Aamu oli pilvinen, mutta aika pian lähdettyämme myös aurinko tuli esiin. Olin laittanut vähän liikaa päälle, ainakin yhden paidan ja kenkien nopreenisuojat olisi voinut jättää pois. Varpailla oli tänään tosi lämmin! Reitti seuraili Giro d'Espoon maisemia, pääasiassa tiet olivat rauhallisia pikkuteitä ja maalaismaisemat todella upeita. Jotkut pätkät olivat tuttuja, mutta yleensä olin ajanut niitä toiseen suuntaan.

Tykkään ajaa ryhmässä, ja porukalla ajettaessa aikakin kuluu kuin huomaamatta. Kerran pysähdyttiin huoltotauolle pariksi minuutiksi, ja toisen kerran odoteltiin ehkä minuutin verran, kun yhdeltä ajajalta irtosivat ketjut. Syke pysyi pk-alueella pahimpia ylämäkiä lukuunottamatta, ja reidet alkoivat tuntua loppua kohti vähän väsyneiltä. Se tietysti myös kuulunee asiaan. Nyt löytyi myös hyvä reitti Kauklahdesta Kivenlahteen. Kauklahdesta Vanttilaan pääsee nyt upouutta tunnelia pitkin, mikä helpottaa aika paljon sujuvaa ajelua siellä päin.

Tässä kuvassa ollaan jo Espoon keskuksessa:


Kameran linssiin näyttää ilmaantuvan kosteutta takin selkätaskussa, täytyy varmaan etsiä sille jatkossa parempi paikka.

Länsiväyläjuoksun lyhempi matka oli muuten sittenkin 300 metriä ilmoitettua pitempi eli yhteenäsä 6,8 km! Ihmettelinkin, että kuinka se vauhti viimeisellä puolellatoista kilsalla hidastui niin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti