lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannuspäivä

Ajoimme aamulla parin kilsan päähän Kettulan Pirtin pihalle, ja siitä lähdimme maantielenkille pyörillä. Vähän kurja juttu, että pitää ajaa autolla päästäkseen pyöräilemään, mutta nelisen kilsaa hiekkatietä tekee melko paljon hallaa maantie- ja triathlonpyörien renkaille. Kokeiltu on. Ajoimme Karjalohjalle ja sieltä 110-tietä takaisin Kettulaan reilut 50 kilsaa. Yllättävän paljon oli kävelijöitä liikenteessä, ja lisäksi satuimme paikalle juuri kun väki purkautui ulos Suomusjärven kirkosta.

Meidän piti ajaa kaksi tuntia, mutta vauhtia olikin niin paljon, että matkaa riitti vain tunniksi ja 45 minuutiksi. Tässä ajoseura viimeisessä ylämäessä:



Illalla kävimme vielä porukalla uimassa tunnin verran. Vesi on nyt 17-asteista, eikä siinä vielä ilman märkäpukua kauaa polskuttelisi. Nyt illalla vähän satelee, mutta eihän se uidessa haittaa. Tytär otti meistä kolme kuvaa, ja niistä kaikissa oli jollain silmät kiinni. Valitsin tähän nyt sen, jossa silmät kiinni on Atte:



Meillä on ollut tosi mukava juhannus, ja olemme ehtineet tehdä pieniä mökinparantekyprojektejakin, lähinnä kirjahyllyn siivousta ja muita järjestelyhommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti