torstai 11. huhtikuuta 2013

Rastilta toiselle

Viikko on alkanut mukavasti, kun sekä tiistaina että keskiviikkona olen tehnyt työmatkat pyörällä. Aamuisin on paikka paikoin liukasta ja iltapäivisin sohjoista, mutta kyllä se ajaminen joka tapauksessa bussissa ja junassa istumisen voittaa. Tiistaina ajattelin vielä ajella polkuja pitkin Ruukinrannasta kotiin, mutta ne olivat niin pehmeitä, etteivät taidot riittäneet vaan jouduin taluttamaan. Maastopyörä alkaa kuitenkin pikkuhiljaa tuntua tutulta. Nastarenkailla olen toistaiseksi ajellut, ehkä ensi viikolla voisin jo alkaa harkita niiden vaihtamista.

Eilen kävimme Arjan kanssa Aluerasteilla Pikku-Huopalahdessa. Kiersimme viiden kilsan radan, ja aikaa meni reilu tunti. Suunnistus sujuu meillä ihan mukavasti, kunhan vain ensin paikallistamme kartalta lähtöpaikan ja suhteemme siihen. Ihan lyhintä reittiä emme tälläkään kertaa edenneet, sillä Arjan SportsTracker näytti juostuksi matkaksi seitsemän kilsaa. Välillä juoksimme hangessa, välillä hiekalla ja ihan lyhyen pätkän jopa harjatulla asfaltilla. Opin myös sen (taas!), ettei valkoinen välttämättä ole ihan paras väri lenkkareissa.

Spring Adventureen on tänään tasan kuukausi aikaa. Varustelistalla ei niin kamalan ihmeellisiä juttuja ole, EA-pakkaus ja karttateline pyörään pitäisi kuitenkin jostain ostaa tai lainata. Toiveissa on myös päästä kokeilemaan melomista ainakin kerran ennen kisaa. Toistaiseksi kaikki vesistöt ovat tukevasti jäässä, joten aika hilkulle voi mennä sen kokeilun kanssa.

1 kommentti:

  1. Mä olen siinä käsityksessä, että se reitin pituus on aina linnuntietä, joten ei edes Minna Kauppi selviäisi siitä viidellä kilsalla. Joten oikein hyvinhän teillä on mennyt!

    VastaaPoista