torstai 6. maaliskuuta 2014

Wattbikeja Pirkkolassa

Pirkkolassa on kolme ihkauutta Wattbikea, joita pääsee ajamaan kuntosalimaksulla (7 eur) kuntosalin aukioloaikoina. Pyörät eivät kuitenkaan ole kuntosalissa vaan erillisessä huoneessa uimahallin kahvilan takana. Ajanvaraussysteemiä ei ole, ajamaan pääsee kun tilaa on. Pyörissä on spd-polkimet. Treeniolosuhteet ovat kohdillaan, kun telkkari ja tuuletinkin löytyy. Telkkarista heijastuu kuvassa pyörien takana oleva pieni ikkuna altaaseen.

Nyt on tehokas treenaaminen helppoa, halpaa ja hauskaa! Tuollahan voi käydä vaikka ajamassa kynnystestin yhdessä kavereiden kanssa, ei tarvitse yksin huhkia ja hikoilla. Treenin jälkeen voi vielä (KORJAUS: erillistä maksua vastaan samaan hintaan!) käydä palauttelemassa pienellä uinnilla.

Pirkkolan Wattbiket.
En ole vielä kokeillut pyöriä, kävin vaan viime lauantaina uinnin yhteydessä kurkkaamassa missä ne ovat. Ehkä tässä vielä pari treeniä ehtii ajella sisällä ennenkuin kevätkelit ja maantiekausi ihan toden teolla alkavat.

4 kommenttia:

 1. Mikä tää Pirkkola oikeen on? Onko joku HelTri juttu vai ihan yleinen sali, jossa kuolevaisetkin saa käydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wattbiket ovat Pirkkolan uimahallin yhteydessä olevassa huoneessa, avaimen saa kassalta maksamalla sen seitsemän euroa. Ihan kuka vaan voi siellä käydä, käyttö ei edellytä mitään jäsenyyksiä missään.

   Pirkkola on Helsingissä Kehä Ykkösen kupeessa: http://www.hel.fi/hki/liv/fi/liikuntapaikat/kunto-+ja+voimailusalit/pirkkolan+liikuntapuiston+uimahallin+kuntosali

   Poista
  2. Kiitti. Täytyy käydä joskus testaamassa tuommoinen, koska omista wattitasoista ei ole mitään aavistusta :)

   Poista
  3. Wattien lisäksi tosi kiva oli ekoilla kerroilla nähdä, miten voimantuotto jakautuu jalkojen kesken ja toisaalta myös, miten hyvin pyöritys onnistuu. Siitäkin näkee käppyrää.

   Kannattaa tutustua etukäteen näyttöihin ja muuhun infoon Wattbiken sivuilla, niin tietää vähän miltä niiden kuuluisi näyttää: http://wattbike.com/fi/guide.

   Hyvää treeniä!

   Poista