lauantai 8. lokakuuta 2016

Suljettujen ovien takana

Miten ihmeessä minulta oli kokonaan mennyt ohi tieto siitä, että Tapiolan uimahalli on ollut kiinni jo kesäkuun alusta lähtien? Eilen menin suurin toivein bussilla töistä Tapiolaan ajatuksena kolmen vartin  vesijuoksu aurinkoisessa hallissa. Kun sitten kävelin Tapiolan keskusaltaalle, huomasin, että osa hallin ikkunoista on peitetty ja piha aidattu. Aloin aavistella pahinta.Pienellä googlailulla selvisi, että hallissa on meneillään iso remontti ja että se avataan aikaisintaan maaliskuun alussa. 

No eipä ihme, että Leppävaaran hallissa oli keskiviikkona niin paljon uimareita työpäivän jälkeen, ettei omaa treeniä olisi pystynyt uimaan edes nopeiden radalla. Onneksi silloinkin pääpaino oli vesijuoksussa, ja vartin radantahtinen uinti oli ihan tarpeeksi. Vesijuoksuun oli kyllä ihan ruhtinaallisesti tilaa uudessa 25 metrin altaassa. Vieressä harjoiteltiin taitouintia, ja se oli tosi mielenkiintoisen näköistä touhua.

No, takaisin Tapiolaan uimahallin suljettujen ovien taakse. Tsemppi ei riittänyt enää siihen, että olisin lähtenyt Leppävaaraan, vaan treeni jäi väliin. Oivoi.

2 kommenttia:

 1. Parempi totutella nykytilanteeseen: http://www.hs.fi/kaupunki/a1476064870099

  Mäkin olin eilen vesijuoksemassa Leppävaarassa ja ihailin vuorostani uimahyppääjiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, huomasin kanssa ton uutisen. Huono homma! Se on kyllä ihan hienoa, että vesijuoksemaan mahtuu Lepuskissa, harmi että uinti on haasteellisempaa. Ehkä törmätään siellä!

   Poista