sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kolmen viikon onnistunut putki

Yksittäisistä lenkeistä tulee osatekijöiksi muutettuina kokonaisuuksia. Aikaisemmin olen periaatteessa pitänyt rytmiä 2 viikkoa enemmän + 1 viikko vähemmän, usein viikkojen ero on kuitenkin jäänyt marginaaliseksi. Nyt sitten otin rytmiksi 3 +1, ja tänään tuli tuo 3 viikkoa täyteen. Voi kyllä sanoa, että nyt ei ainakaan harmita että ensi viikolla riittää vähän vähempi juoksi kuin tällä viikolla. Toisaalta ei tässä nyt mitenkään uupuneita olla. Tulevaisuus näyttää tulokset; toisaalta pelkästään se että ehtii ja jaksaa juosta näin paljon on kiitollisuuden aihe monessakin mielessä.

Siis:
ma lepo
ti vk (4 * 2 km + vr) 10 km
ke 12 pk
to 10 pk
pe 15 pk (tai ehkä vk... sykemittarista loppui patteri ja mopo karkasi heti käsistä)
la lepo
su 25

Yhteensä 72 km!

Pitkä lenkki meni vaihtelevassa mökkimaastossa hienossa kevätsäässä 145 keskisykkeellä, keskivauhdiksi tuli 5:45. Tankkauksena oli karkkeja ja lettuja. Olo oli aika täysi koko lenkin ajan, täytyy vähän hillitä pitkää lenkkiä edeltävän päivän tankkaus-mässäilyä. Juomana oli uusi tuttavuus mustaherukka Dexal, joka oli mun mielestä tosi hyvää (olikos se Jaanaba joka inhosi kaikkea mustaherukkaa...)!

1 kommentti:

  1. Joo en mustaherukkaa kovin monessa muodossa suuhuni laita. =)

    En ymmärrä mistä tää mustaherukkavastaisuus on mulle tullut, mutta melkein kaikki mustaherukkajutut maistuu mun suussa ihan kummalliselta.

    VastaaPoista