perjantai 8. toukokuuta 2009

Valmistautumista

Kävimme Peten kanssa hakemassa juoksunumerot ja chipit ja kaiken muun sälän tänään stadionilta. Ei ollut ruuhkaa enää kuuden jälkeen. Expo oli pieni pettymys; lähes kaikki tekstiilit olivat Karhun. Joskus aikaisempina vuosina siellä on ollut enemmän lempparini Niken kuteita. Yhden Niken topin kuitenkin löysin ja ostin. Pete pohti uusien lenkkarien hankintaa, mutta ei vielä osannut päättää mitkä ottaisi.

Alla kuva juoksupaidoista ja mun juoksunumerosta. Onneksi otin paidasta XS-koon, kun sekin on aika reilu.

Ennen kotiinlähtöä kävimme vielä fiilistelemässä stadionilla. Maalikaari oli jo paikallaan. Sitä kohti sitten huomenna kuten Jyri kommentissaan kirjoitti "kämmenet levyinä ja posket rentoina". Saas nähdä kuinka rentoa on meno loppusuoralla...


Enska lähetti tänään kivan linkin Kummelien maraton-videoon. Aina ei Kummeli-jutut tällä puolella sohvaa naurata, mutta tämä osui ja upposi! Latilatilailailatilatilai...

2 kommenttia:

  1. No hyvä, että joku muukin oli sitä mieltä, että expo oli vähän kökkö! Mä odotin todella niitä Nikejä, höh. No, onneks käytiin kaverin kanssa Kampissa, ja siellä oli Nike Helsingissä KAIKKI -50% eli jos vielä huomenna ehditte, kannattaa käydä kattomassa, siellä oli vielä vaikka mitä. Ite ostin hihattoman juoksupaidan 19€, onneks en ostanu sitä viime viikolla Tampereelta koko hinnalla :)

    Hei, toivottavasti törmätään, siellä on kyllä paljon populaa ja mä en välttis jännitykseltä tajua mitään.. Tsemppiä paljon ja kevyitä kilsoja :)

    VastaaPoista