torstai 9. heinäkuuta 2009

Ukkosta ilmassa

Eilen olin talkoohommissa Narinkkatorilla. Myin jäätelöä GB Glacen jätskirekassa. Talkoohommia riitti kaikkien Helsinki Cupissa pelaavien junnujen vanhemmille. Asiakkaita oli vähänlaisesti ja talkooporukkaa paljon, joten aika vähällä pääsin.

Jätskirekan edessä olevalla kentällä pelasi 8-vuotiaita junnuja ja sitten seitsemältä seurasi illan huipennus, jossa vastakkain olivat 13-vuotiaiden tyttöjen joukkue Tansaniasta ja Helsinki Cup Dream Team, jossa pelasivat mm. Antti Niemi, Aki Riihilahti ja Koop Arponen. Tytöt voittivat, vaikka pojilla oli kyllä paremmin pallo hallussa... Matsin jälkeen Alexander Stubb (kuvassa valkoinen t-paita) palkitsi suvaitsevaisuuspalkinnolla tansanialaisjoukkueen Suomeen junailleen miehen (kuvassa sininen t-paita ja verkkarit), jonka nimeä en valitettavasti enää muista. Vähän kankein jaloin ulkoministerimme lavalle nousi, varmaan on vielä toipuminen Frankfurtin Ironman -kisasta kesken. Upea suoritus!

Koska illoiksi on niin paljon ohjelmaa, aamulenkki on varmin tapa saada lenkit juostua. Juoksin tänään saman lenkin kuin tiistainakin, mutta ihan erilaisessa säässä. Lämpöä oli enemmän, 17 astetta ja vettä tuli kuin aisaa. Alkulenkistä vähän salamoi ja ukkostikin. Sade taukosi välillä vain alkaakseen pian uudelleen. Välillä väänsin juoksupaitaa kuivemmaksi. Keskisyke oli 146 ja aikaa meni reilut puolitoista minuuttia enemmän kuin tiistaina.

Lähdin töihin bussilla, ja vielä silloinkin satoi. Kuva Kehä I:n bussipysäkiltä, jolla huvittelen aamuisin laskemalla itään meneviä autoja. En ole vielä koskaan päässyt sataan ennen bussin tuloa.

Työpäivän jälkeen menimme Peten kanssa katsomaan Nellin peliä Siltamäkeen. Voitto tuli. Nelli teki maalin, sai viirin ja vielä tuomarilta tsempparikortin. Vielä huomenna on yksi matsi, mahdollisuudet jatkopeleihin ovat valitettavasti jo menneet.

Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti