torstai 16. syyskuuta 2010

Kiva uintitreeni

HelTrin lauantai-uinniet eivät ole vielä alkaneet (vuoron kanssa on jotain säätämistä), ja onneksi torstaille on Pirkkolaan saatu yksi ylimääräinen tunti, jonne vähän hitaammatkin uimarit ovat tervetulleita. Krista-koutsi ei ollut tänään paikalla, mutta oli kyllä tehnyt hyvän ohjelman, jota noudattaa. Se meni näin:

200 alkuverra
4 x 125 (25 m sculling, 50 vu, 50 kylkipotkuja)
4 x 150 (50 m 3 vetoa oik 3 vas, 25 vu, 25 potkut, 50 vu)
2 x 300 (50 kädet nyrkissä, 100 vu, 50 myyrä, 100 vu)
6 x 50 (10 m delf, 15 vu kiihdyttäen, 25 kevyt)
200 loppuverra

Uin ohjelmaa parin uuden tuttavuuden kanssa kolmistaan. Koko rata oli käytössä, ja melkein koko ohjelman ehdimme uida tunnissa. Vähän piti oikaista, kun aika oli loppua kesken. Se on kyllä jännä, miten tekniikkadrillien jälkeen tuntuu uiminen heti erilaiselta, varsinkin kiertoa tuntui kylkipotkujen jälkeen tulevan lisää ihan oikeasti. Otin ohjelman talteen, koska tuo on kyllä sellainen, jota voisin itseksenikin noudattaa.

Tämä tunti tuntui kyllä todella paljon tehokkaammalta ja mielekkäämmältä kuin se tiistainen kuntouinti. Melkein koko aika meni uidessa eikä odottaessa ja oli taas kiva tavata pari uuttaa seurakaveria. 

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva uintireeni. Taidan "varastaa" sen sovellettuna käyttööni ainakin tälle illalle. Just tollasia reenejä kaipaan Tanskan ajoilta, kun ne ite suunnittelemat tuppaavat urautumaan aina melko samanlaisiksi.

    Muutenkin tää sun blogi on kyl hyvä, kun tuolta blogilistasta on löytynyt monta mukavaa blogia luettavaksi. Itse en varmaan ikinä saa aikaiseksi

    VastaaPoista
  2. Mustakin toi oli ihan ässä. Varsinkin kylkipotkujen jälkeen tuntui, että kiertoa alkaa löytyä.

    Kiitti kehuista. Tykkään seurata muitten harjoittelublogeja, ja välillä aina surffailen löytääkseni uusia virtuaaliystäviä.

    VastaaPoista