lauantai 12. maaliskuuta 2011

Uusi enkka!

Se tosi hyvä puoli keski-iässä kuntoilun aloittamisessa on, että uusia ennätyksiä voi tehdä melko helposti, kun ei nuoruusvuosilta ole mitään noteerauksia millään matkoilla. Tämän päivän uusi enkka syntyi HelTri Cupin uinnissa: 7.10 (400 m). Viime vuoden aika parani 30 sekunnilla, mistä olen tosi tosi iloinen. Näköjään harjoittelulla on merkitystä! Onnistuin ehkä paremmin vauhdinjaossakin, lopussa ainakin luulen ottaneeni pienen kirinkin eikä tuntunut että ihan koko ajan olisin uinut täpöllä. Pete ui ihan ihka ensimmäistä kertaa kilpaa, ja alle kahdeksan minuutin meni: 7.55.


Kamerakin oli mukana, mutta unohdin sen kassiin kun merkkailin muiden väliaikoja paperille. Uimareita oli pari-kolmekymmentä ja ihan kohtuullisen sujuvasti saimme kisat vedettyä. Kiva alku cup-kaudelle!

6 kommenttia:

 1. Onnea enkasta!
  Vai on tässä keski-iässä aloitetussa kuntoilussa jotain hyvääkin ;D
  Mistä saisi viriämään innon ennätysjahtiin tulevalla juoksukaudella?

  VastaaPoista
 2. Hyvin näyttäis sulla kulkevan, onhan tuo järjetön parannut, onnittelut! (Kokonaissijoitus 12/27 ja oman sarjan ykkönen!)

  VastaaPoista
 3. Päivikki, no tietty paljonkin hyvää eikä koskaan ole liian myöhäistä! Tsemppiä juoksuinnon metsästykseen.

  Jupis, kiitos! Ensi vuonna on varmaan turha odottaa yhtä suurta parannusta...

  VastaaPoista
 4. Enkka, jee. Hyvin sä oot petrannut viime vuodesta ja kyllä uskon, että voit ens vuonnakin parantaa paljon aikaasi. Mäkin teen varmasti enkan Kotkan kisoissa, kun 400m on sielä ekaa kertaa virallisen kellotuksen alla. Tavoite on jäädä toisiksi viimeisestä alle minuutti, mutta voi kyllä tehdä tiukkaa ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä Pia, huima parannus viime vuoteen ja eiköhän yritetä kuitenkin saada se 30 sek. ensikin vuonna pois... :)

  VastaaPoista
 6. Kipa, jee-jee! Tsemppiä sulle Kotkan kisoihin!

  Tapsa, täytyy varmaan yrittää jatkaa samaan tahtiin, mutta ei se varmaan ainakaan helpotu. Pitäis saada jotain tapahtumaan siellä veden alapuolellakin... Hieno aika sinullakin - alle seitsemän minuuttia!

  VastaaPoista