maanantai 30. tammikuuta 2012

Pieni jäätelötehdas

Eilen olisi mieli tehnyt lähteä Peten kanssa hiihtämään heti aamusta, mutta pysyin silti alkuperäisessä suunnitelmassa ja kävin tekemässä yhdistetyn juoksu-lihaskuntotreenin Esport Arenalla. Ei sekään ollut hullumpaa. Arenalla oli aika paljon juoksijoita, varmaan pari-kolmekymmentä. Juoksin 20 kierrosta eli yhteensä kahdeksan kilsaa, ja aina kierrosten välillä pysähdyin hetkeksi radan sivuun kuntoilemaan. Esimerkiksi yhden jalan kyykkyjen jälkeen juokseminen tuntui erikoisen helpolta.


Viime viikon kootut liikunnat:

ma lepo
ti pilates 45 min, spinning 60 min (lajivoimaa)
ke lepo
to uinti 60 min (tehoja)
pe kuntopiiri 60 min
la hiihto 90 min
su juoksu+lihaskunto 80 min


yhteensä 6 tuntia 35 minuuttia

Ostin eilen Kitchenaidiin sopivan jäätelökoneen ja tänään puoli litraa kermaa ja muita herkkuja, joten kohta meilla surahtaa käyntiin pieni jäätelötehdas. Netistä löytyi yllättävän paljon hyvältä kuulostavia jätskiohjeita, joista ensimmäiseksi ajattelin kokeilla tätä: Cookies and Cream.

2 kommenttia:

  1. Uijui, jäätelökone! Meillä ei varmaan mitään muuta vähään aikaan syötäiskään, jos tuommoinen hankittais :D Minäkin tein tänään vähän ostoksia. Nettiostoksia. Esittelen, kunhan saan paketin käsiini ;)

    VastaaPoista
  2. Aika hyvää tuli, ja kaikki meni kerralla neljään pekkaan. Ilman pakastusta koostumis oli vähän niinkuin softiksessa.

    Meillä on leivottu tammikuussa tosi usein sen jälkeen, kun ostin Kitchen Aidin Stockan tammikuun kantistarjouksesta. Se nököttää koko ajan esillä, ja ryhtyminen on siksi helppoa. Tänään leivoin banaanikakkua. Leipäkirjankin olen ostanut, ja paria ohjetta olen siitä jo kokeillut. Tuore leipä on ihan huippua!

    VastaaPoista