maanantai 6. helmikuuta 2012

Hiihtoa yläkropalla

Viikonloppuna sain ajettua ensimmäiset kilsat Talvikilometrikisaan, kun kävin lauantaina kahden tunnin spinningissä ja ajelin Meilahteen pyörällä. Kotiinpäin poljin kyllä melko rauhallista vauhtia väsynein jaloin. Jätin uintitreenitkin väliin, kun halusin jäädä kotiin keräämään voimia sunnuntaiseen hiihtoon.

Pete kertoi suunnitelleensa meille neljän tunnin laturetkeä (puoliksi vitsaillen varmaankin), ja kun valitin väsyneitä jalkojani kehoitti hän "hiihtämään yläkropalla". Hohhoijaa! Sen siitä saa, kun innostaa puolisonkin harrastamaan triathlonia. Lopulta tyydyimme vajaan parin tunnin sivakointiin, kun pakkasta oli 29,5 astetta. Ladut Oittaalta Pirttimäkeen olivat melko huonossa kunnossa, ja välillä tuntui ettei suksissa ollut yhtään luistoa. Puolen päivän jälkeen alkoi laduilla näkyä muitakin hiihtäjiä. Maisemat olivat ihan uskomattomat, kuin satumetsästä!

Viime viikon liikunnat:

ma lepo
ti pilates 45 min, juoksu 47 min
ke trainerillä 1 h
to uinti 50 min
pe kuntopiiri 1 h 10 min,josta pitoja 15 min...
la spinning 2 h, pyöräily 1 h
su hiihto 1 h 50 min

yhteensä 9 h 20 min


Sain ystävältä lahjaksi pari hänelle ylimääräistä lippua Esport Arenalle, mennään varmaan Peten kanssa kimpassa sinne juoksemaan myöhemmin tällä viikolla. Kiitos!

4 kommenttia:

 1. Melko kevyet treenit Petellä mielessä, tasatyöntöä neljä tuntia? ;-)

  Kyllähän tuo kova pakkanen vie parhaimman luiston mutta toisaalta harjoitusvastus lisääntyy!

  Itse en ole vielä ehtinyt käydä tuolla Pirttimäessä mutta Keskuspuistosta pääsis sinne kyllä suoraan ja Solvallaan asti. Sehän olisikin hyvä PK viikonloppuna.

  Mikko S

  VastaaPoista
 2. No se vitsaili vaan siitä yläkropalla hiihtämisestä, antoi onneksi mun määrätä vauhdin :) Se kiva tässä yhdessä treenaamisessa kyllä on, että harvemmmin tulee mitään jätettyä väliin, kun onneksi laiskotukset osuvat meillä eri päiville.

  Olen kuullut, että Pirttimäen kahvilassa olisi erikoisen hyvät munkit, vielä ei ole ollut tilaisuutta kokeilla. Solvallassa on se tosi kiva rinnekahvila, jossa on mukava meininki. Hauskaa hiihtoreissua viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä meilläkin vaimo määrää melko usein hiihtovauhdin mutta VK-lenkit menen sitten omaa vauhtia eli räkä poskella :)

   Kiitoksia ja täytyykin harkita tuota Pirttimäen kahvilaa, voin kuvitella että kunnon sokeriset munkit antavat lisäpotkua pitkälle PK lenkille!

   Mikko S

   Poista
 3. Meillä jos mä määrään vaudin, niin se on varmasti molemmille pk:ta eli ihan hyvä. Toivottavasti munkkihuhu pitää paikkansa. En kesälläkään koskaan malttanut pyörälenkillä Pirttimäessä pysähtyä, kun se on niin lähellä ;)

  VastaaPoista