maanantai 20. helmikuuta 2012

Pyry

Olipa kiva viettää viikonloppu mökillä taas pitkästä aikaa! Siellä yhdessäolo on jotenkin tiiviimpää ja tulee pelailtua lautapelejäkin, nyt viimeksi Monopolia. Toistaiseksi lapset ovat yleensä ilman suurempia keskusteluja suostuneet lähtemään mukaan.

Lumitöitä riitti mökillä jokaiselle päivälle, varsinkin kun kova tuuli kinosti lumea jo esiin kaivetuille poluille. Sunnuntai-aamuna pyrytti jo kun heräsimme. Ennen aamiaista kävimme Peten aamulenkillä. Lunta oli niin paljon, etteivät nastalenkkaritkaan oikein pitäneet. Lenkin jälkeen kävimme päiväsaunassa ja kierähdimme hangessakin. Aamiaisen jälkeen lähdimme ajamaan kotiin. Liukasta ja lumista oli, mutta kommelluksitta pääsimme kotipihaan saakka.

Sunnuntai-iltana en enää jaksanut ajella trainerilla, vaan siirsin treenin täksi päiväksi. Tässä viime viikon saldo:

ma lepo
ti pilates 45 min, wattbike 35 min
ke juoksu 40 min, kuntosali 20 min
to uinti 1 h 30 min
pe kuntopiiri 1 h
la uinti 1 h 10 min
su juoksu 40 min

yhteensä 6 tuntia 40 minuuttia


Matkakuume alkaa jo nousta! Torstaina lähden siskon luokse Amerikkaaan pikavisiitille. Menomatkalla vaihdan konetta Amsterdamissa ja Minneapoliksessa.Paluumatkalla on vain yksi koneenvaihto, kun lennän Salt Lake Citystä ensin Pariisiin ja sieltä suoraan Helsinkiin. Molempiin suuntiin matkaan menee noin vuorokausi, jos kaikki menee hyvin. Aika paljon pitempäänkin voi mennä, jos matkassa on kupruja. Ja aika monta kertaa on niitäkin edellisillä reissuilla ollut.

Perjantaille suunnitelmissa on yhteinen aamiainen ja lounas siskon kanssa, ja ehkä vähän kuntosalia ja/tai uintia sillä aikaa kun sisko on töissä. Kuntosali on samassa talossa ja uimahallikin kuulemma kävelyetäisyydellä. Viikonloppuna sitten shoppaillaan ja mennään käymään ainakin Park Cityn Tanger Outlet Mallissa. Siellä on mm. Columbian ja Pearl Izumin myymälät.

2 kommenttia: